1. HABERLER

  2. Ayıp ettiler...
Ayıp ettiler...

Ayıp ettiler...

Ağaç dikim töreninde CHP krizi...

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen Ağaç dikim töreninde kriz yaşandı. Belediyenin programında AK Parti Ankara Milletvekili adayının kürsüye çıkarak konuşma yapmasına CHP’liler tepki göstererek programı terk etti.

Herkesimden siyasi görüşün davet edildiği ve CHP’lilerin tam kadro katıldığı programa CHP’lilerin tepkisi damgasını vurdu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından AK Parti Ankara Milletvekili adayının kürsüye çağrılarak konuşma yapması ile rotam gerildi. CHP İlçe Başkanı Ümit Atak, meclis üyeleri Bülent Elikesik, Hatice Hüsnüoğlu ve CHP’li Yusuf Aksakal sinirlenerek tören alanını terk etti. CHP’lilerin tepkisini fark eden AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, CHP’lileri ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. CHP’liler AK Parti Milletvekili adayı kürsüde konuşmasını yaparken programı terk etti. Ayrıca programda protokolde CHP’lilerin isminin okunmaması da dikkat çeken diğer bir ayrıntı oldu.

SON GASTE'ye konuşan CHP İlçe Başkanı Ümit Atak, yaşanan olayın siyasi etiğe uygun olduğunu ifade ederken "Protokolde adımızı bile söylemediler. Belediyenin programlarında bir milletvekili konuşabilir. Buna herkes asygı göstermelidir. Bir milletvekili adayını konuşturmak sygısızlıktır. Siyasi etiği de uygun değildir. 

BelediyeBaşkanımız Fatih Duruay beni aradı ve olay sonrası üzüntülerini dile getirdi. Biz sadece eleştirmek değil, pozitif farkındalık yaratmak için de buradayız. 

Bu haber toplam 2160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum