Dolar 32,5882
Euro 34,7930
Altın 2.505,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Ayhan’dan Korucuk ziyareti

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Korucuk Köyü’nde ziyaretlerde bulundu.

Ayhan’dan Korucuk ziyareti
6 Mart 2019 13:42

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Korucuk Köyü’nde ziyaretlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan eşi Hanife Ayhan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası mahalle statüsüne kavuşacak ve belediye hizmeti almaya başlayacak olan Korucuk Köyü’nde ziyaretlerde bulundu.

Köyde ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Ayhan, köy sakinlerinin Sinop’tan, Sinop Belediyesi’nden beklentilerini dinledi, sorunların çözümünü görüştü. Yönetime gelmeleri durumunda gerçekleştirmek istedikleri projelerin yer aldığı broşürü kapı kapı bizzat dağıtan Barış Ayhan, köy sakinlerinden desteklerini istedi.

Korucuk Köyü’nün Sinop’a değer katacağını belirttiği konuşmasında Ayhan; ‘’ Yerel Seçimler sonrası mahalle statüsüne kavuşacak olan dört yerleşim yerimizden biri olan Korucuk’ta ziyaretler gerçekleştirdik. Köy sakinleriyle bir araya gelerek köyün ihtiyaçlarını, eksiklerini ve sorunlarını konuştuk. Bu bölge yıllar önce heyelan afeti yaşadı, o yıllarda heyelandan en etkili korunma yöntemi heyelandan kaçmaktı. İnsanımız heyelandan kaçarak adaya yerleşti, ada artık sıkışmış durumda ve vatandaşlarımıza nefes aldırmamız gerekiyor. 2019’da bilimle fenle çözülemeyecek hiçbir sorun yok ve eğer halkımız bize yetki verirse yapacağımız imar planıyla bu alanlarda cazibe merkezleri yaratacağız. Bu dört yeni mahallemizde kanalizasyon ile ilgili problemler var, su ile ilgili sıkıntılar var. Doğalgaz bekliyorlar. Köyde gezdikçe bizler de sorunlara tanık olduk. 1 Nisan’dan sonra bu dört yeni mahallemizi diğer 9 mahalledeki imkanlara ivedilikle kavuşturmamız gerekiyor. Bu dört yeni mahallemizin diğer mahallelerdeki imkanlarla buluşması adına var gücümüzle çalışacağız. Bizleri güleryüzle karşılayan köy sakinlerine ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimizi sürdüreceğiz’’ dedi.

Ayhan’dan Korucuk ziyareti Ayhan’dan Korucuk ziyareti  Ayhan’dan Korucuk ziyaretiAyhan’dan Korucuk ziyareti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.