Ayhan Akman İstifa Etti.

Ayhan Akman İstifa Etti.

Kurulan yanlış kadronun ve alınan kötü sonuçların kahramanı Teknik Direktör Ayhan Akman istifa etti.

 

İstifaya davet edilen Ayhan Akman´dan 6 isme neşter

Türk futbolunda bir döneme damga vuran Sarıyer´de çalkantılı günler yaşanıyor. Oynattığı futbol sebebiyle özellikle taraftarın "Ayhan istifa", "Lütfen kaleye şut çekiniz" pankartlarıyla istifaya davet ettiği teknik direktör Ayhan Akman, bugün sürpriz bir kararla 6 futbolcuyu birden kadro dışı bıraktı.

/resimler/2015-11/27/1416442529526.jpg

Ayhan Akman´ın çalıştırdığı Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer´de hareketli günler yaşanıyor. Lacivert-Beyazlı ekibin taraftarları eski Galatasaraylı futbolcuyu istifaya davet ederken; Ayhan Akman, sürpriz bir kararla tam 6 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Ligde üçüncü sırada yer almasına rağmen oynanan defansif futboldan memnun olmayan taraftarlar, Konya Anadolu Selçukspor maçında "Ayhan Akman istifa" ve "Lütfen kaleye şut çekiniz" şeklinde pankartlarla tepkilerini göstermişti.

6 futbolcuyu birden kadro dışı bıraktı

Son 4 haftada atılan iki golün de penaltıyla gelmesi ve oynanan kısır futbol tribünlerin tepkisini çekerken Ayhan Akman, tartışılacak bir karara imza attı ve Can Erdem, Serdar Eylik, Caner Ağca, Timurçin Konuk, Osman Kurtuldu ve Burak Karaduman´ı kadro dışı bıraktı.

Lacivert-Beyazlılar bu hafta sonu ligde Bandırmaspor´un konuğu olacak.

/resimler/2015-11/27/1417222999084.jpg



Anahtar Kelimeler: Ayhan Akman İstifa Etti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı