Aygün: Pazarcı Kardeşlerimizle Anlaştık

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aygün, “Pazarcı kardeşlerimizle anlaştık. Yeni hizmete girecek Kapalı Pazar alanına geçişleri konusunda kendilerine iki ay daha süre verdik” dedi

Pazarcıların Talebi Olumlu Karşılandı

Derince Belediyesi tarafından inşasına geçtiğimiz dönemde başlanan ve yapımı tamamlanan Yenikent Mahallesi’ndeki Yeni Kapalı Pazar alanının 16 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle hizmete gireceği açıklanmıştı. Pazartesi günleri bölgede pazar hizmeti veren pazarcılar, oda yöneticileri aracılığıyla Başkan Aygün’e ulaşarak, Kapalı Pazar alanında yeni düzenlemeler yapılmasını talep etti. Konuyla ilgili Pazarcılar Odası yetkilileri ve esnaflar ile bir araya gelen Başkan Aygün,  pazar alanında yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi. Pazarcıların çalışmalar tamamlanana kadar iki ay boyunca eski pazar yerini kullanabileceklerini belirten Başkan Aygün, Yeni Kapalı Pazar alanına giderek burada hem incelemelerde bulundu hem de basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

İki Aylık Süreçte Düzenlemeler Yapılacak

Derince Pazarcılar Odası temsilcileri ile Yenikent Yeni Kapalı Pazar alanında bir araya gelen Başkan Aygün, “Bizim derdimiz kimseyi üzmek değil. Hem pazarcımızın hem de vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapmalarına imkan sağlamak istiyoruz. Bugüne dek kendileriyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bugün itibariyle artık bu olayı çözüme kavuşturmuş durumdayız. Yenikent Pazarı’nda 295 arkadaşımız hizmet veriyor. Karşılıklı görüşmelerin ardından yapacağımız düzenlemelerle talepleri çözüme kavuşturacağız. Kapalı Pazar alanına geçişleri konusunda pazarcılarımıza talepleri doğrultusunda iki ay daha süre verdik. Yapacak olduğumuz düzenlemelerin ardından pazarcı kardeşlerimiz Yeni Kapalı Pazar alanına taşınacaklar. Amacımız ekmeğini kazanan, sabahın köründe işyerine gelip alın teri döken insanlara zorluk çıkartmak değil. Bu pazar alanını en iyi şekilde kullanmak için yol haritamızı çizdik. Derincemiz için hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817