DOLAR

32,5421$% 0.26

EURO

34,7521% -0.02

GRAM ALTIN

2.485,21%0,94

ÇEYREK ALTIN

4.248,00%0,30

BİST100

9.524,59%-0,06

BİTCOİN

2066994฿%4.32475

ETHEREUM

99784Ξ%3.15998

a

AYDINLI MAHALLE MUHTARI NEVZAT ÖZSOY BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ GİBİ BİLİR

Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy Suçlamalara Sert Cevap Verdi. Bizi Bilen Bilir Bilmeyen Kendi Gibi Bilir Size Buradan Ekmek Çıkmaz Dedi. Ve Ekledi Aydınlı Muhtarlığının Kapısı Herkese Açıktır İfadelerini Kullandı.

Gelecek Partisi Tuzla İlçe Başkanın Atandığı Günlerde Muhtarlığımıza Tek Başına Bir Ziyaret Gerçekleştirdiği Doğrudur. Ben de Muhtarlıkta Tek Başımaydım Herhangi Bir Randevu Talebi Olmadığı İçin Bir Hazırlığım da Söz Konusu Değildi Muhtarlığın Kapısı Herkese Açıktır.

Muhtarlığa Yapmış Olduğu Ziyarette Girişte Vatandaşları Karşıladığımız Yerde Oturuyordum İçeri Girdi Kendini Tanıttığında Ayağa Kalktım Hoş Geldin Dedim. Kısa Bir Tanışmadan Sonra Beni İçeri Makam Odasına Davet Etmiyecekmisiniz? Şeklinde Söyleyince Başkan Randevu Almadınız Mesela Randevu Değil Tabii 5-6 Aydır Sekreterim Yok Yalnızım Vatandaşı Bekletmek Doğru Olmaz Pandemi Süreci Şeklinde İfadem Olduktan Sonra Bana Bu Hareketi Size Yakıştıramadım Şeklinde Söylemleri Oldu Tepki Gösterdi Çıktı. Tüm Siyasi Partilere Kapımız Açıktır Herkes Geldi Geliyor Bizi de Bilen Biliyor Bilmeyen Kendi Gibi Bilir. Daha İlk Günden Ne Bu Ego Önceden Aramış Olsa Girişe Birini Bulur Kendisini Karşılar Makam Odasında Misafir Ederdim Şeklinde Açıklamalarda Bulundu.

SİZE BURADAN EKMEK ÇIKMAZ 

Aydınlı Mahalle Muhtarı Nevzat Özsoy Gündüz Ara Sıra Yayın Yapan Bir Gazetecinin Yayınını Görünce Çok Ciddi Destek  Telefonları Aldım Rabbim Hepsinden Razı Olsun Burada Amacım Kimseyi Rencide Etmek Değil. Ama Maalesef Tek Taraflı Dinlenerek Yapılan Bu Paylaşım Zaten Art Niyetli, Üzerinden 1 Ay Geçmiş Yeniymiş Gibi Servis Ediliyor Olması da Niyetlerini Açık Açık Ortaya Koymakta Size Buradan Ekmek Çıkmaz İfadelerini Kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜRKİYE’NİN İLK PANDEMİ HASTANELERİNDEN TUZLA DEVLET HASTANESİ’NDE YÜZLER GÜLÜYOR

HIZLI YORUM YAP