Haberler

Sosyal Medya Paylaşımları Nedeniyle Gözaltına Alınan 'Aydınlı Cinci Hoca' Tutuklandı

Güncelleme:

Aydın'da medyumluk yapan 'Aydınlı cinci hoca', sosyal medya paylaşımlarının şikayet edilmesi üzerine gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen 'Aydınlı cinci hoca', tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde, medyumluk yapan ve ' Aydınlı cinci hoca' olarak bilinen Mehmet Pala (36), dün polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Pala, emniyetteki ifadesinin ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

SOSYAL PAYLAŞIMLARI NEDENİYLE ŞİKAYET EDİLDİ

Olay, dün akşam saatlerinde Bozdoğan'da meydana geldi. Kendisini medyum olarak tanıtan ve Aydınlı cinci hoca olarak bilinen Mehmet Pala'nın sosyal medyadaki paylaşımlarının şikayet edilmesi üzerine polis tarafından incelemeye alındı.

'AYDINLI CİNCİ HOCA' TUTUKLANDI

Yapılan incelemenin ardından Pala, dün evine yapılan baskınla gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Pala, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cinci Hoca Bozdoğan Aydınlı Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

Pikaçu:

Böylesi adamlara hiç kızmıyorum. Parasını ve umutlarını saçacak bu kadar ahmak olduğu sürece birileri yiyecek tabii o parayı.

15
1
yanıtYanıtla
TESPIT..:

eyy cehalet ve cahil halk..sizler mal oldugunuz surece , bunlar sizin gibi enayiler uzerinden gecinmeye devam edececklerdir..hey garip ulkem benim

13
2
yanıtYanıtla
yusuf:

cinleri herhalde uyuyordu haber verememiş. )

10
0
yanıtYanıtla
Analist:

Hep cahil halk eğitsiz diyorsunuz en çok giden de eğitimli olanlar komşumuz cinci hocaydı ondan biliyorum biz buna eğitimsizlik demeyelim inançsızlık diyelim gaybı allahtan başkasının bilemez gerçek müslümanda inanmaz

8
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Yanıldığımızı varsayalım, bu adam ermiş, şayet tutuklanıp içeri atılırsa, gücünü kullanıp okuyup üfleyip medyumluğunugösterip oradan çıksın. . Birde böyle birşey olursa varya halkımız görüşmek için vallahi randevu sırasına girer. . . !!!

6
1
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Yasalar böyle kendini bilmezlere, dini alet edenlere fırsat vermemeli. . Adnan oktar görünüşte ALLAH derken, içindenyallah diyordu. . Kadınlarla yaşa , alemini yap müslümanım ayaklarına yat, bunlara göz yumanlarda bunlar gibi müslüman. . . İbadet mi yapacaksın, sohbet mi edeceksin camiler açık, hocalar namazı kıldırıp gitmeyecek, cami dedini iş yeri ise görevinin başında bulunacak. . cemaat ile gel namazı kıl, kıldır ondan sonra dolaş dur, hocalardanbaşlayıp, cami dışında ibadete yaptırım uygulayacaksın. . .

5
1
yanıtYanıtla
mzo:

kendini cezaevinden çıkarsın da görelim marifetlerini aslında bunlara inananları içeri atmak lazım

5
0
yanıtYanıtla
Emet:

Egede çok var cinci hocalar ama hepsi kötü değilki , gerçekten hastanıza faydası olanlar yok mu?

2
3
yanıtYanıtla
ERDOĞAN:

EMET:EGEDE CİNCİ HOCADAN ÇOK ÜNİVERSİTELERİN TIP FAKÜLTELERİNDE ŞİFA DAĞITAN SAĞLIKÇILAR VAR. HASTALAR HACI HOCAYA DEĞİL HASTANELERE GÖTÜRÜLMELİ

yanıt1
yanıt1
KAAN:

ALLAH ŞERLERİNDEN KORUSUN BUNLAR ŞEYTANİ İLİM ÜÇ HARFLİLERLE UĞRAŞAN BÜYÜ YAPAN VE BU ŞEKİLDE İNSANLARA ZULM EDENLER CEHENNEMİN EN DİBİNE GİDECEKLERDİR. BU AYETLE HADİSLE SABİTTİR

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title