Beşikdüzü İlçesi’ne bağlı Akkese Mahallesi’nde ikamet eden Bülent Aydın, kendi çocukları için aldığı Trambolini Vakfıkebir İMKB METEM Lisesi’nde öğrenim gören Özel Çocuklara hediye etti.



Özel Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği trambolini kendi çocukları için Hollanda’dan getirdiğini ifade eden Bülent Aydın, Özel Çocukların müzik öğretmeni Mustafa Bebek Hocayla okula geldiğimizde burada daha uygun olacağını düşündüm. Şimdi ise çocukların sevincini görünce büyük mutluluk duydum. İyi ki buraya getirmişim” dedi.
Bülent aydın’ın, Özel Öğrencilere hediye ettiği trambolin nedeniyle duygularını dile getiren İMKB METEM Lisesi Müdürü Sezgin Özdin, “Bülent Beye bu güzel desteği için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın mutlulukları da yüzlerinden okunuyor. Özellikle Özel Öğrencilerimiz güzel bir oyun ve eğlence imkanı buldular. Bu anlamlı desteğinden ve duyarlılığından dolayı Bülent  Beye çok teşekkür ediyoruz; çocuklarımız da güle güle kullansınlar diyoruz” şeklinde konuştu.
Özel Öğrenciler adına minnet dygularını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmeni Abdurrahman Bektaş ise, “Özel Çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bülent Bey daha önce de destek vermişti çocuklarımıza. Böyle hayırseverlerin olması çok güzel bir duygu. Okulumuzda etkinlikler çok daha güzel olacak. Her şey için teşekkür ediyoruz. Sizlere de teşekkür ediyoruz” dedi.
Gösterdiği duyarlılık ve anlamlı destekten dolayı, Okul Müdürü Sezgin Özdin tarafından Bülent Aydın’a plaket takdim edildi.
Özel Öğrenciler de ayrıca desteği için Bülent Aydın’a teşekkür ettiler.