Ayaz Ailesinin En Acı Günü!..

Ailesiyle bayram ziyaretine giderken bir anda fenalaşarak yaşamını yitiren turizmci Mehmet Ayaz’ın 2 aylık oğlu Mavi Ayaz, toprağa verildi. 

Ayaz Ailesinin En Acı Günü!..
2 aylık Mavi'nin cenazesi, Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Ailesiyle bayram ziyaretine giderken bir anda fenalaşarak yaşamını yitiren turizmci Mehmet Ayaz’ın 2 aylık oğlu Mavi Ayaz, toprağa verildi. 

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Ayaz ailesi Ramazan Bayramı ziyareti gerçekleştirmek üzere Yalıkavak Mahallesi’ne giderken 2 aylık bebekleri Mavi Ayaz, yolda birden fenalaştı. Bunun üzerine bebek hemen ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayan Mavi bebek, yaşamını yitirdi. 

Mavi Ayaz için bugün Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra, aralarında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın da bulunduğu iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Törende büyük üzüntü yaşayan aile, zaman zaman ayakta durmakta güçlük çekti. 

Kılınan cenaze namazının ardından, solunum yetmezliğinden vefat ettiği tahmin edilen 2 aylık Mavi'nin cenazesi, Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Kent Medya Grubu olarak bizler de Mavi bebeğe Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.