Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık’ta Hizmet Yarışı

CHP Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Ozan SARISOY ile Ak Parti Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Erkan Örnek arasında oluşan gerginlik.

Ayancık’ta Hizmet Yarışı
Aslan Özdemir
4 Ekim 2019 10:09

CHP Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Ozan SARISOY, Ak Parti Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Erkan Örnek için “Sinop-Ayancık’a hizmete engel oluyor” diyerek sosyal medya hesabından kamuoyuna açıklama yaptı.

Hayrettin Kaya

İşte O açıklama;

Kamuoyunun bilgisine;

03.10.2019 tarihli Sinop il genel Meclisi toplantısında Sinop ili AYANCIK ilçesi Mustafakemalpaşa köyü ciğer Mahallesi ve gerdan Mahallesi arasındaki yolun daha güzel ve kullanılır hale gelip hizmet alabilmesi için YOL AĞINA alınması talebimiz AYANCIK AKP il genel meclis üyesi sayın Erkan ÖRNEK tarafından engellenmiştir.

Meclis açıldığından bu güne bütün kararlar OY BİRLİĞİ ile alınmıştır.

İlk defa OY BİRLİĞİ bozulmuş oldu ! Talep CHP’li il genel meclis üyesi Ozan SARISOY tarafından istendiği için oy çokluğu ile RED esilmiştir.Halbuki talep gündeme alınıp komisyona havale edilip teknik ekip tarafından incelenip olumlu veya olumsuz rapor hazırlanabilirdi.

Hiç biri öngörülmeden RED edildi.Sen yaptırdın ben yaptırdığım mantığı ile güç bizde istediğimizi yaparız istemediğimizi yapmayız keyfiyeti ile Millete HİZMET edilmez seçim bitmiştir.

AYANCIK hepimizin SİNOP hepimizin takdir siz vatandaşlarımızın,saygılarımla…

Ozan SARISOY CHP AYANCIK İL GENEL MECLİS ÜYESİ

Ayancık'ta Hizmet Yarışı

Ak Parti Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Erkan Örnek, Chp Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Ozan Sarısoy’un açıklamasının üzerine sosyal medya hesabından kamuoyunu bilgilendirdi.

Kamuoyunun dikkatine;

Vatandaşa hizmet edilmesinin önünde engel olunduğu yönünde şahsım ve partim nezdinde yapılan açıklamayı üzüntü ve hayretle görmüş bulunuyorum.

Ozan beyin de belirttiği üzere bu zamana kadar uyum içinde kararlar alınmıştır, fakat ilk uyuşmazlıkta bunun engel olma şeklinde yansıtılması hoş olmamıştır, anlaşamadığımız her konuda birbirimizi vatandaşa şikayet eder gibi açıklamalar yapmak insanları germekten başka bir işe yaramayacaktır. Kendisiyle konuyu görüşmemizde bu teklifi şu an için gündeme getirmemesini, mevcut ve planlı işlerin öncelikli olarak hallolduktan sonra oturulup önem ve gerek sırasına göre yeni planlamanın yapılacağını açıklamama rağmen, tahmin ediyorum kendisini ön plana çıkarmak için böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duymuştur. Bizler kendi cebimizden bu hizmetleri yapmıyoruz, vatandaşın parasını en doğru ve planlı biçimde hizmet için harcamaya çalışıyoruz.

Unutulmamalıdır ki, sırası geldiği halde bu şekilde araya girilmeler yüzünden mağdur olan birçok köyümüz vardır. Bizim yapılacak işleri bozmak ya da engel olmak gibi bir anlayışımız olamaz. Ozan bey bundan sonra yapılacak bütün işleri kendisi yapmış gibi reklam yapabilir, bizim için problem değil, vatandaşlarımız her şeyin kararını verebilecek zeka ve kapasiteye sahiptir. Biz işimizi yapmaya ve hizmete mümkün olduğu kadar elimizden gelenin en iyisini yaparak devam edeceğiz.

Saygılarımla

Ak Parti Ayancık İl Genel Meclis Üyesi Erkan ÖRNEK

 

Haber: Türkan KARABAŞ

Ayancık'ta Hizmet Yarışı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.