0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2017 Cumartesi 12:45:00 - Güncelleme:22 Nisan 2017 Cumartesi 12:49:00

Ayakkabıları çalıp Esenyurt'ta elektrik kablolarına asıyorlar

İatanul Esenyurt’taki elektrik kablolarına asılı onlarca ayakkabı görenleri çok şaşırttı. Mahalle sakinlerinin anlattıklarına göre, çalınan ayakkabılar buradaki elektrik kablolarına asılıyor, ihtiyacı olan da gelip alıyor

 

Esenyurt Pınar Mahallesi’nde bir sokakta bulunan elektrik tellerine asılı çeşit çeşit onlarca ayakkabı ilginç görüntüler oluşturdu. Kablolarda terlikten, bota, spor ayakkabısından, kadın ayakkabılarına kadar onlarca çeşit ayakkabı bulunuyor. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre mahallenin gençleri ve çocukları apartmanlara girerek ayakkabıları çalıyor. Çaldıkları ayakkabıları da sokakta bulunan elektrik tellerinin üzerine atıyorlar. Daha sonra ayakkabıya ihtiyacı olan kişiler de beğendikleri ayakkabıyı alarak kullanıyor.

 

“Sevgililer gününde bile alıyorlar”

 

Mahalle sakinlerinden Muratcan Morkoç isimli vatandaş, “Ayakkabıları çalıp telle atıyorlar. İhtiyaç duyunca da oradan alıp kullanıyor. Sevgililer gününde bile alıyorlar. Elektrik akımına kapılmamak için tellerden ayakkabılar boruyla alınıyor“ diye konuştu.
Bir başka mahalle sakini ise, “İlk başta 2-3 tane vardı sonra belediye geldi topladı. Arkadaşlar hırs yaptı galiba 2 gün sonra her tarafı ayakkabı ille doldurdular” şeklinde konuştu.

 

Esenyurt Belediyesi ekipleri olay yerine gelerek ayakkabıları topladı

 

İHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX