Abdullah Avcı: "Ayağımıza çok önemli bir şans geldi"

Abdullah Avcı, Demir Grup Sivas karşılaşması öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda ciddi uyarılarda bulundu: "Sezonun en kritik maçı"

Haber; Milliyet
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Abdullah Avcı: 'Ayağımıza çok önemli bir şans geldi'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
19 Ocak 2020 09:56
Süper Lig'in ikinci yarısına Demir Grup Sivasspor maçı ile başlayacak Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Abdullah Avcı sezonun en önemli sınavlarından birine çıkacaklarının altını çizerek, bu fırsatın mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ümraniye'de futbolcularıyla toplantı gerçekleştiren siyah-beyazlı hoca, liderlik koltuğunda oturan rakiplerini yenmeleri halinde sadece üç puan değil, yarışta çok önemli bir avantaj elde edeceklerini dile getirdi.

Üç puandan başka bir düşüncesi olmayan Abdullah Avcı'nın, "Eğer ikinci yarıya böylesine bir galibiyetle başlarsak, tıpkı geçen sezonki gibi çok büyük bir ivme yakalayabiliriz. Ayağımıza çok önemli bir fırsat geldi ve bizim bunu geri çevirme gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Rakibin zayıf yönlerini defalarca çalıştık. Ne yapmamız gerektiğini zaten herkes biliyor. Önemli olan sahadaki kazanma arzunuz, coşkunuz ve motivasyonunuz. Sadece iyi oyun istiyorum. Hakem faktörüne takılıp kalmayın. Siz işinizi iyi yapın, yeter" diye konuştuğu öğrenildi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yaptığı konuşmada üçüncü bölge hakkında da bazı uyarılarda bulundu.

"HAREKETLİ OLUN"

Özellikle forvet hattını besleyecek oyunculara isteklerini aktaran Abdullah Avcı'nın, "Sürekli hareket halinde olun. Rakip savunmanın arasına girin, hataya zorlayın. Onlar da sizinle birlikte koşmak zorunda kalsın. Final paslarında hata yapmayın. Erzurum maçında çok net pozisyonlar kaçırdık. Sivas'a karşı çok daha dikkatli ve becerikli olmalıyız" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam