GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AY BALAM FENA ÇUVALLADI

AY BALAM FENA ÇUVALLADI

Tarih 01 Aralık 2015, 20:43 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL- Ne demişşek o. Gazetemizin daha önce yazdığı gibi AK Parti milletvekilleri algı oyununa gelmedi. Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Aygün Attar, umduğunu bulamadı, amacına ulaşamadı.


Bir algı operasyonu gereği  ‘Siyasete Karşı Kültürün Simgesi Ahıska Türkleri Uluslararası Sempozyumu’na başta Giresun milletvekilli Cemal Öztürk olmak üzere AK Parti Kars milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey ile Çorum milletvekili Salim Uslu’yu konuşmacı olarak davet eden Attar’ın derin stratejisi tutmadı.

VALİ DE KATLMADI AKSU DA

Sempozyuma katılacakları davetiyeyle kamuoyuna duyurulan AK Parti milletvekilleri ile Vali Hasan Karahan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu da sempozyuma katılmadı.

Öte yandan Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'un sempozyuma katılması da dikkat çekti.

KİMLER İŞTİRAK ETTİ?

Sempozyumda yalnızları oynayan Attar,  Fen –Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Dekanı Prof. Dr. Ali Kafkasyalı, Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Sekreteri (Kazakistan) ve Araştırmacı -Yazar Fuat Uçar, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkal, Yazar Sabir Rüstemhanlı, Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezai Balcı ve İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Rasim Bayraktar’ın sunumlarıyla sempozyumu bitirdi.

TIME YİNE HAKLI ÇIKTI

BİZ NE YAZMIŞTIK?

Tarih: 30 Kasım 2015.

Özel haberimizin başlığı: 

İşte o haber..........

ATTAR’IN ALGI OYUNU ELİNDE PATLADI

Giresun Üniverstesi’nin yarın ( 30 Kasım- pazartesi) günü düzenleyeceği sempozyuma konuşmacı olarak davet edilen AK Parti Giresun milletvekili Cemal Öztürk başta olmak üzere Kars milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey ve Çorum milletvekili Salim Uslu’nun davete katılmayacağı öğrenildi.

Şubat ayında yapılacak olan Giresun Ünüversitesi rektörlük seçimleri öncesi hocalar üzerinde algı operasyonu yaparak AK Parti’ye yakın olduğu izlenimi yaratmak istediği ileri sürülen Rektör Prof. Dr. Aygün Attar’ın son hamlesinin de elinde patladığı savunuldu.

 SEMPOZYUMA KATILMAYACAKLAR

AK Parti düzleminde işin aslına vakıf olmak için telefon trafiği gereği harekete geçen gazetemizin edindiği istihbari bilgilere göre, Giresun Üniversitesi  Fen- Edebiyat Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi dekanlığınca yarın düzenlenecek olan ‘ Siyasete karşı kültürün simgesi Ahıska Türkleri Uluslararası Sempozyonu’na konuşmacı olarak davetlerde ve afişlerde adı geçen AK Parti Giresun milletvekili Cemal Öztürk başta olmak üzere Kars milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey ve Çorum milletvekili Salim Uslu’nun davete icabet etmeyeceği öğrenildi.


 

Bu haber 2022 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık & Yaşam

AYTEKİN BAŞKAN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

AYTEKİN BAŞKAN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun hemşehrilerine söz verdiği ve ‘Prestij C...

GİRESUN’DA 1 MAYIS COŞKUSU!

GİRESUN’DA 1 MAYIS COŞKUSU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Giresun'da sendika ve siyasi partilerin katılımıyla c...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi