Arama Logo

Tümer Metin'den Fransa-Türkiye yorumları!




12
TÜMER METİN'DEN YORUMLAR
Tümer Metin, A Milli Takım'ın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçı değerlendirdi.
TÜMER METİN'DEN YORUMLAR
11
KANIMIZ BAŞKA AKAR

Burada tarihe tanıklık ettik. Stade de France Türkiye diye inledi, gururumuz okşandı. Bizim kanımız başka akar, bizim ruhumuz başkadır.

KANIMIZ BAŞKA AKAR
10
AVRUPA'DA SES GETİRECEK
Lafla yapılmayan icraattan çok memnunum. Bu jenerasyondan ümitliyim. Bu jenerasyon, bu milli takım görün bakın Avrupa'da ses getirecek.
AVRUPA'DA SES GETİRECEK
9
BÜYÜK BİR GURURLA İZLİYORUM

Mert Günok seyirciyi, takımı içeride tuttu. Kalecinin görevidir bu.İnanılmaz reflekslerdi. Stattaki atmosferi değiştirdi, taraftarlarımız ayağa kalktı ve takımı desteklemeye başladı. Gelişimini, yaptıklarını hayranlıkla ve büyük bir gururla izliyorum.

BÜYÜK BİR GURURLA İZLİYORUM
8
BİRAZ KARARSIZ KALDI
Burak'ın kaçırdığı pozisyon inanılmaz. Burak bu pozisyonları çok sever, çok rahat bitirirdi normalde ama biraz kararsız kaldı.
BİRAZ KARARSIZ KALDI
7
BÜYÜK ROL OYNADI
Hakan Çalhanoğlu ikinci yarının en iyilerindendi. Hem adam kovaladı, hem pres yaptı hem kaleye gitmemizde büyük rol oynadı. Zaman zaman eleştiriyoruz ama bugün çok iyiydi
BÜYÜK ROL OYNADI
6
GÜNEŞ'İN PLANI TUTTU
Şenol Güneş'in kafasında bir şekilde kaleye gitmek vardı. Maç 0-0 iken Hakan'ı oyuna aldı. Planının tuttuğunu da söyleyebiliriz.
GÜNEŞ'İN PLANI TUTTU
5
BURADA TARİH YAZILDI
Burada bugün bir tarih yazıldığı gerçek! Fransa'dan 4 puan almak, buradan lider dönmek... Bu takımın önü çok açık.
BURADA TARİH YAZILDI
4
GIROUD İLE UMUTLANDILAR
Giroud oyuna girdiğinde büyün stat ayağa kalktı ve taraftarlar umutlandı. Golde Giroud'nun koşarak gelmesi büyük avantaj. Artık orada dokunduğu zaman bir şey yapamazsınız. En azından bozabilirdik ama olmadı.
GIROUD İLE UMUTLANDILAR
3
MÜTHİŞ ORTA VE VURUŞ...

Golde Hakan Çalhanoğlu'nun ortası harika. Çağlar, Merih, Kaan, Burak, Cenk Tosun içeride bekliyor. Hepsi vurabilecek oyuncular. Ve biri topla buluştu, golü attık.

MÜTHİŞ ORTA VE VURUŞ...
2
NEDEN LİDER BİTİRMEYELİM?
Fransa ve İzlanda maçlarından 1 puanın yeteceğini söylemiştik ve o puanı aldık. Ali Sami Yen'de İzlanda ile berabere kalmamız yetiyor. Ancak yine söylüyorum. Fransa'yı yendik lider olduk. Burada berabere kalıp bunu devam ettirdik. Neden grubu lider bitirmeyelim?
NEDEN LİDER BİTİRMEYELİM?
1
KEYFİNİ SÜRME ZAMANI

Şenol Güneş kendi içinde yaşadığı dünyayla, heybesinde biriktirdikleriyle, esksileri ve artılarıyla Türk futbol tarihinin en önemli karakterlerinden biri. Bu akşam ne kadar gururlansa az olur. Tarihe geçecek gecenin mimarı olarak onunla gurur duyuyoruz. Moldova maçında sonra Şenol Güneş'i aradım ve "Bazen çok gereksiz anlatma sevdanız oluyor. Bırakın keyfini sürün. Bir şekilde gideriz" dedim. Şenol hoca anlatmayı çok seviyor ama bu gece artık keyfini sürme zamanı.

KEYFİNİ SÜRME ZAMANI