Haberler

İngiltere'de 4 Camiye Gece Yarısı Saldırı Düzenlendi

Güncelleme:

İngiltere'nin Birmingham şehrinde 4 camiye gece saatlerinde balyozla saldırı düzenlendi. Terörle mücadele ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İngiltere'nin Birmingham şehrinde dün gece 4 ayrı camiye balyozla saldırı düzenlendi. Saldırganlar camilerin pencere ve kapılarını balyoz ile parçaladı. Terörle mücadele polisleri saldırganların yakalanması için çalışma başlatırken saldırının önümüzdeki Cuma için bir mesaj olma ihtimaline karşı polis ülke genelinde cuma namazı vakti güvenlik önlemlerini artıracak.

Polisten yapılan açıklamaya göre, bir şahsın saat 02.32'de kentteki bir caminin camlarını balyozla kırdığına dair ihbar alındı. Yaklaşık 42 dakika sonra da başka bir caminin benzer bir saldırıya uğradığı bildirildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Bunun üzerine kentteki diğer camileri gezen polis, 2 ayrı ibaret yerinin daha saldırıya benzer uğradığını belirledi.

İngiltere'de 4 Camiye Gece Yarısı Saldırı Düzenlendi

Saldırıların birbirleriyle bağlantılı olduğuna inanıldığını açıklayan polis, olay yerlerinde delillerin toplandığını ve güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini bildirdi.

TERÖRLE MÜCADELE EKİBİ DE SORUŞTURMAYA DAHİL OLDU

Polis Şefi Dave Thompson, yaptığı açıklamada, Yeni Zelanda'daki saldırının ardından bölgedeki cami, kilise ve diğer ibadet yerlerine destek vermek için ilgili mekanların cemaatleriyle yakın bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Bunun gibi zor zamanlarda, toplumlarımızda uyumsuzluk, belirsizlik ve korku çıkarmaya çalışanlara karşı herkesin bir araya gelmesi son derece önemlidir." dedi.

İngiltere'de 4 Camiye Gece Yarısı Saldırı Düzenlendi

Saldırıların nedeninin şu anda bilinmediğini kaydeden Thompson, "Söyleyebileceğim şey, polis ve Terörle Mücadele Biriminin, kimin sorumlu olduğunu bulmak için yan yana çalıştıkları" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (70)

zafer:

Hükümet Türkiyeye zarar verdigi gibi Avrupada yasayan vadandaslarimizada zarar vermeye basladi

39
47
yanıtYanıtla
zafgeeeerrrrr.:

ne yapıyor oğlum onuda yazsana din düşmanı zaferliğinimi kazandığın için zafer kullanıcısı oldun. . .

yanıt11
yanıt18
ÇETİN:

Ulan sen ne beyinsiz bir insanmışsın herşeyi hükümete bağladınız allah bilir senin doğumundan da hükümet sorumludur geri zekalı

yanıt25
yanıt15
kasder:

gıt avrupada yasa kotulerle yasamak zorunda degısın bak biz teroooo rle yasıyormuyuz bir dk bile kalamzsın mumla arasında bulamazsın sonra zaftım fer

yanıt0
yanıt3
kade r:

el gıder aya zafer gıder hala avrupaya ınannıpta yaya malesef zafer

yanıt1
yanıt4
kader:

elın avrupalısı senden akılı hukemıtene vatanına ıhanettlık etmıyor senın gıbı zaftırık zafer

yanıt1
yanıt4
ALI:

SALAGIN BÖYLESİNİDE GÖRMEDİM. AĞRI DAĞI İSATANBULDADIR DESEDE ŞAŞMAM. . .

yanıt1
yanıt1
Canbaz:

Ya sen ne gerizekalısın bundan bunumu çıkarıyon

yanıt0
yanıt3
Dürbünlü:

ZAFER BEYEFENDİ,,,YÜZDE YÜZ,,,HAKLISIN,,,sana sadece necip fazılın tabiriyle (Bağrı yanık gözü kapalı gafiller karşı çıkar)

yanıt3
yanıt2
ALİ:

GERİCİ VE YOBAZ AVRUPA .

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title