Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği çevre illerde bulunan Avcı Derneklerini kapsayan Trap ve Tek Kurşun Atışı yarışması düzenledi.

Haber-Foto-Video: Selim GÖKEL

VİDEO EKLENECEK 



Bor İlçesi Pınarbaşı mevkiinde Bor Avcılar ve Atıcılar Derneğinin atış poligonunda yapılan yarışmaya Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Mersin, Adana, Kayseri gibi illerin ve ilçelerinin Avcı ve Atıcılar Derneği üyeleri katıldı.

Hafta sonu Pazar günü sabah saatlerinde deneme atışları ile başlayan Trap ve Tek Kurşun atış yarışmasına ilgi büyük oldu. Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük ve Bor Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar’ın bulunduğu yarışma, Kaymakam Abdullah Küçük’ün sembolik tek kurşun atışları ile başladı.


Akşam saatlerine kadar süren heyecanlı yarışma sonunda Trap Atışı ve Tek Kurşun atışları sonucunda dereceye giren grup ve ferdi avcılara ödülleri verildi. Ayrıca desteklerinden dolayı Bor Kaymakamı Abdullah Küçük’e ve As İnşaat sahiplerinden Serkan Baran’a plaket takdim edildi

Bor İlçesinde yapılan bu atış organizasyonu için açıklama da bulunan Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Özkaya; Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak her yıl düzenli olarak Trap ve Tek Kurşun atış yarışması düzenliyoruz. Çevre il ve ilçelerden gelen avcı arkadaşlarımıza yarışmamıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Güzel ve heyecanlı bir yarışma oldu. Burada yeni avcı arkadaşlar edindik, tanıştık, dostluklarımız pekişti. Heyecanlı bir yarışma ardından dereceye giren avcı arkadaşlarımıza ödüllerini ve hediyelerini verdik ve yolcu ettik” dedi.



Editör: TE Bilişim