Avcıl’a Hollandalı Rakip

Hendek Şampiyonlar Fight Akademi sporcusu Özgenur Avcıl’ın rakibi belli oldu.

Avcıl’a Hollandalı Rakip

Organizatörlerin ince eleyip sık dokuduğu aynı zamanda kaliteli maçları çıkaracak sporcuları eşleştirebilmek için uğraştığı bir organizasyonda Hendekli Şampiyon Özgenur Avcıl’ın rakibi Hollandalı Nırmıne El Boushabatı oldu.

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz, rakibimiz Fas asıllı Hollandalı ve bu ekolle yetişmiş değerli sağlam bir sporcu. Biz rakibimize saygı duyuyoruz ve çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Kazanmak istiyorum

Profesyonelde Şampiyon sporcumuz Avcıl rakibimizin kim olduğunu öğrendikten sonra antrenörümle birlikte sporcuyu analiz etmeye başladık ve maçımızı kazanmak için o doğrultuda çalışmalara yön verdik. İlçemi, İlimi ve Ülkemi en iyi şekilde temsil edip maçımı kazanmak istiyorum.

Teşekkürler

Öncelikle her an her dakika destekleriyle yanımızda olan saygı değer Hendek Halkına, Hendek Kaymakamımız sayın Halil İbrahim Acır'a Belediye Başkanımız sayın Turgut Babaoğlu ve değerli yönetimine, Hendek İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Şevket İlhan’a, Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Süleyman Akıcı’ya, Sivil toplum kuruluşları değerli Başkanlarına, yanımızda olan herkese, beni öncesinde ve sonrasında yetiştirip emek veren bütün hocalarıma, antrenörlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Maçımı televizyondan takip edebilirsiniz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184