Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Başakşehir maçı hangi kanalda? BJK - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'in ilk 4 haftasını 4 puanla geçen, Avrupa Ligi'ne de Slovan Bratislava deplasmanında kabus gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Başakşehir ile kritik bir maça çıkıyor.

        2

        Siyah-beyazlılar, zorlu maçta rakibini yenerek rahat bir nefes almayı ve Trabzonspor sınavı için moral depolamayı hedefliyor.

        3

        Kartal'da cezalı Domagoj Vida'nın yanı sıra diğer stoperler Victor Ruiz ile Enzo Roco forma giyemeyecek.

        4

        Teknik direktör Abdullah Avcı, defans kurgusu konusunda büyük sıkıntı yaşarken tek sevindirici gelişme Burak Yılmaz'ın kadroda yer alacak olması.

        5

        Tecrübeli golcünün hazır duruma geldiği öğrenilirken Başakşehir maçına yedek başlayacağı ve gidişata göre sonradan oyuna dahil olacağı ifade edildi.

        6

        Avcı'nın skor avantajını ele geçirmesi halinde ise Burak'ı oyuna sokmayıp Trabzonspor maçına saklayacağı kaydedildi.

        7

        Tecrübeli çalıştırıcı, öğrencileri ile yaptığı toplantıda kazanmaktan başka çareleri olmadığını vurgulayarak Başakşehir karşısında hatasız bir oyun talep etti.

        8

        Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak ve hakem Suat Arslanboğa'nın yöneteceği maç beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek.

        9

        Beşiktaş - Başakşehir maçının muhtemel 11'leri şöyle:

        31

        Crivelli

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ