Abdullah Avcı’nın arkasında tamamen duran yönetim, transfer konusunda da zor günler yaşayacak. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin açıklamasına göre devre arasında transfer yasağı gelecek olan Beşiktaş, kadro maliyetini de düşürmek için çalışmalara başladı.

Kadro maliyetini düşürerek, lisans sorununu aşmak isteyen Beşiktaş yönetimi ilk etapta yolların ayrılacağı 6 ismi belirledi.

Jeremain Lens, Orkan Çınar, Tyler Boyd’u devre arasında satmayı planlayan Beşiktaş, Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda Oğuzhan Özyakup, Güven Yalçın, Umut Nayir’ı devre arasında kiralık olarak gönderecek.

TRABZONSPOR DEVREDE

Abdullah Avcı’nın kiralanması konusunda rapor verdiği Oğuzhan Özyakup’un Trabzonspor’a transferi konusunda uzun süredir görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, Trabzonspor’un Trabzonlu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak üzere olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ta her geçen yıl kötüye giden performansı sebebiyle Beşiktaşlı taraftarların da tepkisini çeken Oğuzhan Özyakup’un Trabzonspor’da yeniden kendini göstermek istediği de gelen bilgiler arasında.