Sina Koloğlu

Sina Koloğlu

s.kologlu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Özlem ve Yasin ile ‘Mutfağım Şahane’ programı canlı yayın. Özlem Hanım stüdyoda, eşi Yasin Bey ise Muğla’dan sesleniyordu. “Balıkları topladık geldik canlı canlı” diyordu Yasin Bey.
Özlem Hanım stüdyodan sesleniyordu, “Av yasağı yok değil mi? Ceza yemeyin”. Yasin Bey kendinden emin, “Yok Özlem her şey kontrol altında.” Ev ahalisi merak etti av yasağı var mı yok mu diye. Baktılar internetten. 15 Nisan’da başlamış av yasağı ağustos ayında bitiyormuş. “Doğru hatırlamışız uzun süredir balık yemiyoruz çünkü” dediler.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM SEYİRCİLİ Mİ?

‘Kim Milyoner Olmak İster?’in yeni bölümlerinde seyirci bulunmuyor. Yarışmacı ve kendisine eşlik eden yakını ya da arkadaşı stüdyoda oluyor. ‘3’te 3 Tarih’ yarışmasına baktım yeni bölüm yazıyordu. Seyircili çekilmiş. Çekimler salgın öncesi mi yapıldı stoklandı mı bilemiyorum!

ŞARKIYA SANSÜR

Ekranda buzlama ve bipleme film diyaloglarından, şarkı sözlerine kaydı. ‘Benimle Söyle’ finalinde Alp ve Aslan kardeşlerimiz Haluk Levent’in ‘Aşkım Mapushane’ şarkısını yorumladılar. Şarkı giderken birden sesler kesildi. ‘Sensizliğe bir duman gibi/ oooh/ Sigaranla beni yakmışsın’ bölümünde ‘sigara’ kısmı kesildi. Geldiğimiz nokta burası, söylenecek sözler kifayetsiz kalır. Bu arada şarkıyı seslendirenler birinci oldu. Peki nasıl? Liselerarası müzik yarışmasında böyle söyleyen çok ses duydum. Sahne performansıyla “Ben şarkıcıyım” diyen tek bir isim vardı; Galina...
Ediz kardeşimiz her daim rahatlıkla bir gece kulübünde büyük orkestra solisti olabilir. Rahat söylüyor, bağırmıyor.