AUZEF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 AUZEF final sınav sonuç sorgulama ekranı

AUZEF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 AUZEF final sınav sonuç sorgulama ekranı

10 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla başlayan AUZEF bahar dönemi final sınavları 20 Temmuz'a kadar devam edecek. AUZEF’ten yapılan açıklamada, öğrencilerin online sınavlara bilgisayarlardan giriş yapmaları istendi. Sınava giren adaylar, ‘’2020 AUZEF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?’’ sorusuna yanıt ararken, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle online olarak yapılan 2020 AUZEF final sınavları, 20 Temmuz 2020 saat 23:59’da tamamlanacak. Sınavın tamamlanmasıyla öğrenciler, https://auzef.istanbul.edu.tr/giris.html internet adresinden sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

AUZEF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANCAK?

AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz açıklanmadı. Sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli olur olmaz, detayları KARAR.com'dan paylaşacağız.

SINAVLAR ONLİNE OLARKA YAPILIYOR

Online olarak yapılan 10 Temmuz’da başlayan AUZEF final sınavları, 20 Temmuz’a dek sürecek.

Sınavların, Bahar Dönemi Bitirme (Final) sınavları 10 Temmuz 2020 saat 06:00’da başladığını anımsatan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınavların 20 Temmuz 2020 saat 23:59'a kadar devam edeceğini vurguladı.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Bitirme (Final) sınavlarının https://esinav.istanbul.edu.tr/ internet adresinden çevrimiçi yani online olarak yapıldığı vurgulanırken, sınavlara cep telefonları, tablet ve bilgisayarlardan girileceği aktarıldı. Ancak cep telefonu ve tablet yerine bilgisayarlardan sınava giriş yapılması tavsiye edildi.

Toplamda 11 günlük sınav tamamlama süresi olduğundan ötürü sınavların zamana yayılmasının akademik başarı açısından önemli olduğuna dikkati çekilirken, öğrencilere; online sınavların başladığı ilk gün, ilk saatlerde ve son günlerde sınav sisteminde yaşanabilecek yoğunluktan dolayı sınava farklı zaman dilimlerinde girilmesi tavsiye edildi. Bundan dolayı da sınavların son günlere bırakılmaması istendi.

SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

ONLİNE SINAVLARA NASIL GİRİLİ?

''Online Sınav Sistemi İçin Tıklayınız'' bölümüne tıklayın. Açılan sayfada ''Kullanıcı Adı'' ve ''Parola'' bölümüne girdikten sonra sorumlu olduğunuz derslerin yer aldığı bölümleri açarak, belirtilen süreler içerisinde sınavlarınızı tamamlayın.

AUZEF ONLİNE SINAV EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle okullar ve üniversiteler, uzaktan eğitime geçmiş, AUZEF de sınavlarını online olarak yapacağını duyurmuştu. Salgının yayılmasını engellemek amacıyla da sınav tarihleri belli bir güne yayılarak internet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilmeye başlanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN