MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kimse Bilmez ekrana veda ediyor! Kimse Bilmez dizisi final bölümü ne zaman?

ATV ekranlarında yayınlanan, Keremcem ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Kimse Bilmez dizisi için erken final kararı alındı. Son olarak kadrosuna Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan Anıl Kır'ı da katan Kimse Bilmez'in final bölüm tarihi de belli oldu.

Dizi sektöründe bir bir finaller yaşanıyor. Son dönemde Sevgili Geçmiş, Kurşun ve Aşk Ağlatır dizilerinin final kararı almasından sonra bu kez de Kimse Bilmez dizisinden hayranlarını üzen haber geldi. Kimse Bilmez dizisi 29 Aralık Pazar ekrana gelecek olan 28. bölümüyle final yapacak.

kimse bilmez

Hakan Eren ve Reyhan Pekar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan) rol alıyordu.

Geçen hafta 25. bölümüyle ekrana gelen dizinin 28. bölümde ekranlara veda edeceği öğrenildi. Kimse Bilmez dizisi oyuncularının final kararının ardından oldukça üzgün olduğu ifade edildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler