GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ATOM KARINCA MECLİS’TE SABAHLADI

ATOM KARINCA MECLİS’TE SABAHLADI

Tarih 14 Mart 2018, 01:45 Editör Dursun ONUR

TIME POLİTİKA DETAY HABER- AK Parti Giresun Milletvekili Av.Sabri Öztürk gece mesaisi yaptı. Meclis'te sabahlayanlar arasında AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk de vardı.


Çalışkanlığı nedeniyle kamuoyunda 'Atom karınca' lakabıyla tanınan AK Parti Giresun Milletvekili Av.Sabri Öztürk, Meclis'te sabahladı.

Meclis çalışmalarından fırsat buldukça memleketine gelerek daima halkın içinde olan ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, yine görev adamı olduğunu gösterdi.

AK Parti ve MHP'nin hazırladığı ve 26 maddeden oluşan seçim ittifak teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

ÖZTÜRK GECE MESAİSİ YAPTI, CEMAL VEKİL DE ORDAYDI

Dün başlayan ve sabaha kadar süren Genel Kurul’da diğer milletvekilleri gibi AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de gece mesaisi yaptı. Meclis'te sabahlayanlar arasında AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk de vardı.

Kamuoyunda 'ittifak teklifi' olarak bilinen yasa teklifi, pazartesi günü geceyarısı TBMM Genel Kurulu'na getirildi. 19 saat 42 dakika süren mesainin ardından 26 maddelik yasa teklifi Meclis'ten geçti.

YASA NE GETİRİYOR

Teklifin maddeleri üzerinde tek tek görüşmeler, dün akşam saatlerinde başladı ve sabaha kadar sürdü. Yasa, siyasi partilerin ittifak yaparak seçime girmelerine imkân veriyor.

Artık bir parti aynı anda bir partiyle ittifak yaparken diğer partiyle ortak liste hazırlayarak seçime girebilecek. İttifakın oyu yüzde 10'u geçerse ittifak yapan partilerin herbiri barajı geçmiş olacak.

Bu haber 1605 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- MHP’li Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, çiçeği burnunda CHP’li Beled...

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Tem...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi