ATO Meclis Üyesi Güçlü “Geleceğe umutla bakmamızı sağladı”

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü, ilçemizde yapılan “Gölbaşı Kalkınma ve Strateji Geliştirme” konu başlıklı toplantıyı geniş bir çerçeve çizerek değerlendirdi.

ATO Meclis Üyesi Güçlü “Geleceğe umutla bakmamızı sağladı”
 Güçlü “Konuya paydaş olan tüm kurum, kuruluş ve sivil inisiyatifin sorumluluk alması gerekmektedir. Belediyemizin atılan bu adımları ciddiye alarak gerekli imkânları hem madden hem manen seferber etmesi sürecin sağlıklı yürümesi açısından önem taşımaktadır. Kaymakamlığımızın yapmış olduğu bu ciddi koordinasyon ve eşgüdüm beraberinde başarıyı getirecektir. Devlet aklını temsil eden atanmış kadrolar ile millet aklını temsil eden seçilmiş kadroların ve sivil platformun aynı idealler etrafında bütünleşmesinin alanda oluşturacağı sinerjiye iş sektörünün ve temsilcilerinin katılımı da çarpan etkisi yapacaktır. Bu da beraberinde çok güzel sonuçların alınmasını sağlayacaktır” dedi.

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi;

Küreselleşmenin dijital imkânlar ile bütünleşerek dünyayı küçük bir köy haline çevirdiği günleri yaşıyoruz. Gölbaşımızda tüm bu olup bitenlerden habersizce sine kabuğuna çekilerek mekânsal olarak insan yoğunluğu olarak büyüse de üretim hacmi ve niteliği açısından elindeki imkânları her geçen gün kaybetme gibi bir sürece maalesef yaşamaktadır. Bu olumsuz süreci tersine çevirmenin yegâne yolu üretimi ve nüfus potansiyelini nitelikli hale dönüştürmekten geçer. Özellikle gençlerimizi donanımlı ve girişimci bir ruhla yetiştirecek eğitim zihniyetinin hayata geçilmesi gerekmektedir. İlçe kaymakamlığımızın öncülüğünde ve belediyemizin katkısı ile gerçekleştirilen konuya paydaş kurum ve kuruluş yetkilileri ile iş sektörü ve STK temsilcilerinin katıldığı toplantı Gölbaşı halkı olarak, geleceğe umutla bakmamızı sağlamıştır. Kimsenin emeğinin ve gayretlerinin boşa gitmediğini müşahhas olarak gözükmesi bütün Gölbaşında büyük bir heyecan oluşturmuştur. Toplumun kendisine ve politika belirleyicilerine olan güveni artmıştır. Aynı zamanda bu zemin ülkemizin ve ilçemizin sosyal ve toplumsal sorunlarını çözümünde özellikle toplumun genelini etkileyecek, huzur bozucu örnek teşkil edici davranış ve zeminlerin oluşumunu engelleyecektir. Sivil alana ve politika uygulayıcılara düşen istikrarlı, disiplinli ve belirlenen yol haritasına uygun ahengi bozmayacak şekilde hareket etmektir. Bu vesile ile alt yapısı aylarca sürdüğü belli olan, bir araya gelmemize ve bu zeminin oluşmasına büyük katkıları olan Kaymakamlığımıza, Belediyemize, ilgili paydaşlara ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum”

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü son olarak, Gölbaşı Kalkınma ve Strateji Belirleme toplantısının ve sonuçlarının ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER