Advert
as

Atletizmde Solhanlı Gençler Derece Yaptı

Atletizmde Solhanlı Gençler Derece Yaptı

Türkiye Atletizm Federasyonunun Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışmaları, 15 Ekim 2019 tarihinde ilimizde Bingöl Elazığ Tunceli Erzincan Tokat ve Sivas illerinin katılımıyla yapıldı.

 

Güzel yarışmalara sahne olan Kros liginin birinci etabında ilimizi temsilen yarışmalara Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü, Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü ve Yükselen Gençlik Spor Kulübü takımları katıldı.

 

Yarışmalar sonunda Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler Kategorilerinde Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü takımları Bölge Birincisi oldu. Ferdi sıralamalarda da iyi sonuçlar elde eden Solhanlı sporcularından Küçük Erkekler kategorisinde Sedat Açan Birinci, Şiyar Çelikel Üçüncü olurken Yıldız Erkekler kategorisinde Halit Çakar Birinci ve Nihat Birgin Üçüncü oldu. 

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada,“Kasım ayında Elazığ ilinde yapılacak olan 2. Kademe yarışmaları öncesinde rakiplerine büyük fark atarak birinci olan takımlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyoruz” denildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum