Atlassian, Jira otomasyonunu desteklemek için Code Barrel’ı satın aldı

Avustralya merkezli dünyanın en büyük proje yönetim uygulamalarından Atlassian, Jira için bir otomasyon aracı yapan Code Barrel'ı satın aldığını duyurdu.
Atlassian, Jira otomasyonunu desteklemek için Code Barrel’ı satın aldı

Avustralya merkezli dünyanın en büyük proje yönetim uygulamalarından Atlassian, Jira için bir otomasyon aracı yapan Code Barrel'ı satın aldığını duyurdu. Anlaşmanın finansal şartları ise henüz açıklanmadı.

Atlassian, yeni satın almanın Jira'nın DevOps ve ITSM'i pazarlama ve İK'ya yaydığı müşteriler ve ekipler için faydasını önemli ölçüde artıracağını söyledi. "Automation for Jira" aracı olarak adlandırılan otomasyon aracı, kullanıcıların Jira'daki rutin işlemleri kod yazmadan otomatikleştirmelerini sağlıyor. Bununla birlikte Atlassian, aracın Visa, Cisco, Airbnb ve TripAdvisor da dahil olmak üzere 6 binden fazla kuruluş tarafından aktif bir şekilde kullanıldığını belirtiyor.

Atlassian teknik ekipleri müdürü Noah Wasmer, Automation for Jira'nın rutin işlemleri otomatik hale getirmeyi kolaylaştıran güçlü bir kodsuz kural oluşturucu olduğunu, bilgisayarların zaman alan ve hataya açık işleri daha fazla yapmasını sağlayarak, ekipler için en değerli kaynaklarından olan zamanın kazanılmasını bu şekilde sağladıklarını belirtiyor. Wasmer ayrıca, kod içermeyen bir araç yaptıklarının ve Jira kullanan herkesin programcı olmak zorunda kalmadan komut dosyaları oluşturmasına izin verdiklerini vurguladı. Automation for Jira, kullanıcıların zamana dayalı kuralları veya Jira içindeki tetikleyicileri temel alan kuralları belirlemelerine olanak tanıyor. Ayrıca SMS, Slack ve Microsoft Teams ile üçüncü taraf entegrasyonlarına sahip bir şekilde faaliyet gösteriyor.

Satın alma, Atlassian'ın ilk çeyrek finansal sonuçları ile birlikte açıklandı. İş birliği ve verimlilik yazılımı şirketi 69,3 milyon dolar net gelir ve hisse başına 28 sent kazandığını bildirdi. GAAP dışı kazançlar, bir önceki yıla göre% 36 artarak 363.4 milyon dolar oldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.