BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.489,36
HABER /  SPOR

Atiker Konyaspor'dan açıklama: Aykut Kocaman'la anlaştık!

AYKUT KOCAMAN Atiker Konyaspor'le anlaştı. Atiker Konyaspor Aykut Kocaman ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, "Aykut Kocaman ile prensipte anlaştık. Bu akşam ya da yarın resmi açıklamayı yapacağız" dedi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevi için son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Aykut Kocaman'la prensipte anlaşıldığını açıkladı.

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy Trtspor'a yaptığı açıklamada; 'Aykut Kocaman ile prensipte anlaştık. Bu akşam ya da yarın yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız.' dedi.

Son maçta Ankaragücü'nü 2-0 geçen Atiker Konyaspor, milli maçlar sebebiyle verilecek aradan sonra 23 Kasım'da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Prensip anlaşması resmileşirse Aykut Kocaman, Konyaspor ile Galatasaray'a karşı mücadele verece.

AYKUT KOCAMAN, KONYASPOR'DA TARİH YAZDI
Aykut Kocaman, yeşil- beyazlı ekibi ilk 2005-2006 sezonunda çalıştırdı. Ardından 2014-2015 sezonunda yeniden takımın başına geçti. Kocaman ile birlikte o yıl yeşil-beyazlı takım 8'inci sırada sezonu tamamladı. 2015-2016 sezonunda ise ligi 3'üncü sırada bitiren Konyaspor, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etti.

İLKLERİ YAŞATTI: Kocaman, 2016-2017 sezonunda ise yine Konyaspor'un tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesini sağladı. Sezon sonunda Fenerbahçe ile anlaşan Kocaman, taraftarın omuzlarında uğurlandı.