MENÜ

Atiker Konyaspor-Kardemir Karabükspor maç sonucu: 2-0

Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Atiker Konysapor ile Kardemir Karabükspor karşılaştı. Alt sıraları yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor'u Skubic ve Milosevic'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Atiker Konyaspor-Kardemir Karabükspor maç sonucu: 2-0

UEFA Avrupa Ligi'nden elenen ve Süper Lig'de kötü sonuçlar alan Atiker Konyaspor 15. haftanın kapanış maçında Kardemir Karabükspor'u konuk etti.. 4 haftadır kazanamayan Atiker Konyaspor Karabükspor'u yenerek 2-0 yendi ve çok önemli bir galibiyet aldı. Atiker Konyaspor ligde 4 maç sonra galip gelirken, Kardemir Karabükspor üst üste 7. mağlubiyetini aldı.

Bu sonuçla Atiker Konyaspor 14 puana ulaşırken, Kardemir Karabükspor 8 puan ile son sırada kaldı.

Maç başladı.

18. dakikada Skubic, kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Sloven futbolcu ligdeki 4. golünü atmış oldu.

İlk yarı Atiker Konyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başladı.

55. dakikada Musa Araz, orta sahada kaptığı topla rakip kaleye doğru sokulrken Barış Başdaş tarafından düşürüldü. Barış sarı kart gördü.

64. dakikada Torje'nin ceza sahasına doğru yerden kullandığı serbest vuruşta yaşanan karambolde savunma topu uzaklaştırmayı başardı. Seken topla sol kanatta topla buluşan Ibanez'in ortasında top auta gitti.

79. dakikada sağ kanattan Torje'nin kullandığı serbest vuruşta Konyaspor ceza sahasında bir kez daha karambol yaşandı. Kadir Kaan topu uzaklaştırdı.

90+1. dakikada Mehdi Bourabia'nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Milosevic, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve kritik maçta gülen taraf Atiker Konyaspor oldu.

İLK 11'LER

ATİKER KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Ömer Ali, Filipovic, Selim, Skubic, Moke, Ali Çamdalı, Musa Araz, Vedat Bora, Mehdi, Milosevic

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Çağlar, Kerim Zengin, Barış Başdaş, Gaman, Paul Papp, Poko, Ceyhun Gülselam, Tanase, Bliznichenko, Grozav, Yatabare



Haberin Devamı
YORUM YAZ