Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Koruköy`e misafir olduğu günün 88.yıl dönümü nedeniyle Koruköy Belediyesi tarafından düzenlenen Sevcan Orhan Halk Konseri yoğun bir katılım ve coşkuyla geçti.
Atatürk'ün Koru beldesine gelişinin 88. yıldönümü coşkulu etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında sanatçı Sevcan Orhan'ın katıldığı halk konseri de büyük ilgi gördü. Konsere Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi ,CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ile vatandaşlar katıldı. Konser öncesinde vatandaşlara hitap eden Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, "Güzel vatanımızın bir çok köşesinde kutlamalar ile yad edilir. Atatürk'ün o yöreyi ziyaret edişi,ancak asl olan o günün anlam önemine layık bir organizasyonu yine o günün anlam ve önemini kavramış ve benimsemiş bir halk kitlesi ile paylaşabilmektir. Bu düşenceler ile başta bu güzel gecede bizlere rüya gibi bir resital sunan sanatçımız Sevcan Orhan'a,hiçbir zaman desteğini bizlerden esirgemeyen Sayın Milletvekilimiz Muharrem İnce'ye ve en çokta atasına her zaman olduğu gibi dün akşamda sahip çıkan tüm koru halkına sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz." dedi.
Konser için alkışlar altında sahneye gelen sanatçı Sevcan Orhan ise Koru'da ve böyle anlamlı bir günde burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından sevilen türküleri bir biri ardına seslendiren sanatçıya halk da eşlik etti. Adeta dev bir korunun oluştuğu konserde Korulu vatandaşlar unutulmaz bir gece geçirdiler. Gecenin sonunda Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce sahnede kısa bir konuşma yaparak sanatçıya plaketini verip teşekkür ettiler.Güzel Gece Havai Fişek Gösteri ile sona erdi. Gecenin en ilginç olayı ise Koruköy`lü bir vatandaşın kız arkadaşına sahneden yaptığı sürpriz evlilik teklifi oldu.Yoğun alkışlar eşliğinde sahnede evlilik teklifini kabul etti. Gecenin sonunda Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce sahnede kısa bir konuşma yaparak sanatçıya plaketini verip teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim