• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

ATATÜRK TURGUTLU'DA SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

ATATÜRK TURGUTLU'DA SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

ATATÜRK TURGUTLU'DA SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI
Editor: Turgutlu Manşet
11 Kasım 2019 - 18:51

Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından verilen konserde izleyiciler salona sığmadı. Başkomutanımız aramızdan ayrılışının 81. yılında sevdiği şarkılarla anıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Turgutlu’da düzenlenen programlar ile anıldı. Turgutlu Belediyesi tarafından düzenlenen Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar konserinde izleyeciler salona sığmadı. Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından verilen konser ile ATA’mız sevdiği şarkılar ile yad edildi. Konsere Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Orhan Eratıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Artık alanlara sığmıyoruz sabah gördük, şimdi de salonlara sığmadık. Çokta mutlu oluyoruz. Yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Ektiğimiz tohumlar artık fidan oluyor. Belediyemiz Türk Halk Müziği Topluluğu bize Atatürk’ün sevdiği şarkıları dinletti, kulaklarımızın pası silindi. Ben sizin adınıza tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyorum.