Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 07 Aralık 2019, Cumartesi 09:36 tarihinde eklendi. 2150 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atatürk Mahallesi Semt Pazarı meclisten geçti

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Aralık ayı mutad toplantılarının ikincisi 5 Aralık 2019 Perşembe günü gerçekleşti. Toplantıda Atatürk Mahallesi Semt Pazarı’nda kurulacak olan Pazar Yeri için belirlenen yerleşim planı onaylandı.
Atatürk Mahallesi Semt Pazarı meclisten geçti  

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin aldığı kararla Atatürk Mahallesi Kenar Caddesi, Kamer Sokak, Göktuğ Sokak ve Aytuğ Sokak’ın kesişiminde bulunan Atatürk Mahallesi Semt Pazarında Pazar Yeri kurulacak. Kurulacak olan Pazar Yerinde 1 adet bay, 1 adet bayan wc, 1 adet güvenlik noktası, 11 adet balıkçı tezgahı ve 264 adet pazarcı tezgahı bulunacak.

Pazar Yerinde balıkçı, üretici, gıda, sebze-meyve pazarı, tuhafiye, tekstil tezgahları kurulacak.

Pazar; salı ve perşembe günleri kurulacak. Salı günleri balıkçı, üretici, gıda, sebze-meyve tezgahları, Perşembe günleri ise balıkçı, gıda dışı, tuhafiye ve tekstil tezgahları kurulacak.

Pazarın açılış kapanış saatleri ise 1 Mayıs-10 Eylül arasında 08.30-21.30, 1 Ekim- 30 Nisan tarihlerinde 08.30-19.30 olarak belirlendi.

Pazarda haftanın Salı günleri 11 adet balıkçı, 105 adet gıda, sebze meyve tezgahı; perşembe günleri 11 adet balıkçı, 28 adet gıda dışı tuhafiye, tekstil ve 90 adet gıda dışı tuhafiye tekstil tezgahları yer alacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek