Atatürk İlkokulu’nun yolu nihayet yapıldı.

Atatürk İlkokulu’nun yolu nihayet yapıldı.

Atatürk İlkokulu’nun yolu nihayet yapıldı.

Yol teşekkürü

 

Atatürk İlkokulu’nun yolu nihayet yapıldı. İlçemizin Dürbinar Mahallesi’ndeki eğitim kurumlarımızdan Atatürk İlkokulu’na Lise Caddesi’nden bağlantıyı sağlayan yol nihayet Akçaabat Belediyesi ekipleri tarafından yapıldı.

Gerek araçların park yeri olarak kullanmaları nedeniyle trafikte kördüğümün yaşandığı, gerekse altyapısı yeterli olmadığından yağışlı havalarda çamur deryasına dönen yol Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. Tek aracın geçişine uygun olarak dizayn edilen yolda öğrencilerin kullanabilmeleri için geniş bir kaldırım inşa edildi.

Yolun yapılmasının ardından yapılan çalışmayı denetlemeye giden ve öğrenciler ile velilerden memnuniyetlerini öğrenmeye çalışan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i öğrenciler adeta sevgi çemberine aldı.

Mevcut yolun yaşanan imar sıkıntıları nedeniyle onca süredir yapılamadığını, göreve geldikten sonra arazi sahipleriyle de irtibata geçilerek gerekli planlamanın yapıldığını belirten Başkan Ekim, kendisine teşekkür eden öğrencilere bu teşekkürlerini derslerinde başarılı olarak göstermelerini istedi.

akcaabat-ataturk-okul.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler