Haberler

    Atatürk Havalimanı'ndaki Bombalamanın Etkisi İle Çeyrek Altın Yükseldi

    Güncelleme:

    Altının gram fiyatı, dünkü hızlı düşüşünün ardından Atatürk Havalimanı'ndaki bombalama sonrası 123 lira seviyelerinde dengelendi.

    Atatürk Havalimanı'ndaki bombalama altını etkiledi. Altının gram fiyatı, dünkü hızlı düşüşünün ardından bugün 123 lira seviyelerinde dengelendi.

    İNGİLTERE ŞOKU HAFİFLEYİNCE DÜŞMÜŞTÜ

    İngiltere'de yapılan referandumda Brexit kararının çıkmasının ardından piyasalardaki şok etkisinin dün hafiflemesi ile gram altın yüzde 2,04 değer kaybederek günü 121,9 liradan tamamlamıştı.

    PATLAMA SONRASI YÜKSELDİ

    Atatürk Havalimanı'ndaki bombalama altını etkiledi. Bugün dolar kurundaki değer kayıplarına karşın ons fiyatındaki yükselişin etkisiyle toparlayan altının gram fiyatı, saat 10.10 itibarıyla 123 lira seviyesinden işlem görüyor. Altının ons fiyatı ise yüzde 0,8'lik artışla dünkü kayıplarını telafi etti ve şu dakikalarda 1.323 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

    UZMANLAR NE DİYOR

    Analistler, Brexit kararının ardından küresel piyasalarda oluşan panik havasının, merkez bankaları ve ekonomi yönetimlerinden teşvik beklentileri ile dağılmaya başladığını, buna karşın varlık fiyatlarında dengelenmeden bahsetmek için henüz erken olduğunu ifade ediyor.

    Bugün Brüksel'deki Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi'nin açıklamalarının takip edileceğini vurgulayan analistler, Almanya'da enflasyon ve ABD'de kişisel gelirler başta olmak üzere açıklanacak verilerin de izlenmesi gerektiğini dile getiriyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATI

    Kapalıçarşı'da şu dakikalarda çeyrek altın 202 lira, Cumhuriyet altın ise 822 liradan satılıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Avrupa Birliği Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
    500

    Yorumlar (4)

    Selahaddin:

    israile verilen imtiyazların üstünü örtmek için bu saldırıyı yaptılar. Bakın kimse İsrail''İn ömrünü 100 sene uzattıgımızı konuşmuyor

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Bomba patlamadığı gün yok altını ne yapacak can güvenliğin olmayınca

    6
    0
    yanıtYanıtla
    murat:

    Saçmalık kasıtlı olarak altın fiyatıyla oynanıyor demeyin de eee bombalı saldırı altın fiyatını yükseltti almam o altını bir bomba ile yükseliyorsa fakat yükseltenler başkası suçlu bomba hehehehe

    2
    0
    yanıtYanıtla
    can35:

    Ekonomi bakani gaz kacirirsa, siz o zaman görün altin fiatini, he birde gazada zam gelir. . . oda ayri bir sorun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title