WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Atamızı Saygı ve Minnetle Andık

Bu haber 11 Kasım 2019 - 14:09 'de eklendi ve 2.905 kez görüntülendi.

Aramızdan ayrılışının 81. Yılında Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı ve Minnetle Andık.

10 Kasım nedeni ile Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında düzenlenen törene Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 125. Eğitim Alay Komutanı V. J. Yarbay Fatih Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Aydemir Şahin, Fethi Toker Güzel Sanatlar Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ragıp Karaş,  İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Emrah Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarını Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Köse’nin Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ve sirenlerin çalması ile birlikte meydandaki program son bulurken, buradan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Atatürk’ü anma programına geçildi.

Program Saygı Duruşu ve istiklal marşımızı okunması ile başlarken Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mine Gök günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Türküler eşliğinde Cahit Külebi’nin ‘Atatürk Kurtuluş Şavaşı’  Destanının anlatılmasının ardından 10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim, şiir ve komposizyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesine geçildi.

Ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.