Görüş Bildir
Haberler
Atama Kararı Resmi Gazete'de: Egemen Bağış, Çekya Büyükelçiliği Görevine Getirildi

etiket Atama Kararı Resmi Gazete'de: Egemen Bağış, Çekya Büyükelçiliği Görevine Getirildi

FreiGeist
20.09.2019 - 09:49

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, eski AB Bakanı Egemen Bağış, Çekya Büyükelçiliği görevine getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dışişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Çek Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı merkeze alınırken, bu suretle boşalan Çek Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Egemen Bağış atandı.

İddia geçtiğimiz ay basına yansımıştı.

CHP Artvin milletvekili Uğur Bayraktutan atama kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Bağış'ın 5 Eylül tarihinde Twitter'dan yaptığı paylaşım dikkat çekmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
389
266
40
13
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Şaşırtmadı. İşin ilginç tarafı inancıyla alay edilen aşırı muhafazakar kesimin buna tepki göstermemesi. Kotalı müslümanlar sizi.

melkid

islamcı takılan hükümetin dinle dalga geçen egemeni büyükelçi ataması beni değil akp'ye oy verenleri bağlar sonuçta biz hepsinin ne mal olduğunu biliyoruz ak... Devamını Gör

Kadir Akşahin

Kuranla dalga geç.. Zarrab’tan rüşvet al.. Ödül olarak Çekya Büyükelçisi ol.. Ne güzel memleket.. Egemen Bağış’a ne gibi vefa borçunuz var..