Kamu Personelleri

Atama Bekleyen İİBF'liler Gazeteye İlan Verdiler

Bilindiği gibi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları Maliye Bakanlığından bir yıldır atama bekliyor. Ancak herhangi bir resmi açıklama yapılmamış durumda.

Atama bekleyen İİBF’liler çeşitli platformlarda çeşitli ifadeler kullanarak şikayetlerini dile getiriyorlar.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla beraber atama müjdesini beklediklerini ifade ediyorlar.

Ataması yapılmayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları 2018 KPSS’den önce atamalarının yapılmasını istiyorlar.

Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nın neden bu kadar zamandır ilana çıkmadıkları merak ediliyor özellikle KPSS-A sınavı yapılması üzerinden tam 1 yıl geçti ve bu zamana kadar gelinen süreç içerisinde adayların bir çoğu geçmiş yıllara nazaran neredeyse kurum sınavı görmediler ve bu yüzden atamaların bir an önce yapılmasını talepte bulunmaktalar.

Ayrıca atama müjdesi bekleyen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları yaptıkları paylaşımlarda artık gazeteye ilan vereceklerini ve bunun için de hazırlandıklarını ifade etmişlerdi ve bizlerde Kamupersoneli.net olarak 30 Mayıs 2018 tarihinde “Atanamayan İİBF’liler Gazeteye İlan Vermeye Hazırlanıyor” başlıklı haberimizi sitemizde yazmıştık ve mağdur olduklarını dile getirmiştik.

Atanamayan İİBF’liler Gazeteye İlan Vermeye Hazırlanıyor Başlıklı Haberimizi Okumak İçin TIKLAYINIZ

Bu bağlamda; İİBF mezunları harçlıklarından birikim yaparak Sabah Gazetesine ilan verdiler ve söz konusu ilan içerisinde;  2017 yılının Mayıs ayından bu yana gelinen süreç içerisinde Maliye Bakanlığından ilan beklendiklerini dile getirdiler.

2017 KPSS-A’dan yüksek puan aldıklarını belirten adaylar mağdur olduklarını ifade ederek  bakanlığın en az 3000 Gelir uzman yardımcılığı duyurusu yayımlaması gerektiğini ifade ettiler.

VERİLEN İLAN

İİBF’liler tarafından verilen ilan içerisinde ise;

“Sayın Cumhurbaşkanımız

Sayın Başbakanımız

Sayın Maliye Bakanımız

Sayın Çalışma Bakanımız

2017- KPSS- A SINAVINA GİRMİŞ 110 BİN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNU OLARAK MAYIS 2017’DEN İTİBAREN MALİYE BAKANLIĞIMIZDAN İLAN BEKLİYORUZ.

2017 KPSS- A’dan aldığımız yüksek puanlara rağmen, Maliye Bakanlığından henüz bir ilan yayımlanmadı. Özellikle istihdam seferberliğinin sürdüğü son zamanlarda. En Az iki yıllık emeğini bu yolda harcamış fakat işsiz durumdaki vatan ve millet sevdalısı gençler olarak büyük bir heyecanla aylardır beklemiş olduğumuz 3000 Gelir Uzmanı Yardımcılığı ilanıyla müjdelemek istiyoruz.

Ayrıca 500 SGK Denetmeni Yardımcısı. 500 Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı ve ihdası daha önce yapılmış olan 1000 Devlet Gelir Uzman Yardımcısı ve 1000 Vergi Müfettişi Yardımcısı ilanlarının 218 KPSS öncesinde yayımlanmasını ve 2017 KPSS- A puanlarımızı kullanabilmeyi talep ediyoruz.
Gelecek 3000 Gelir Uzman Yardımcısı ilanıyla güçlü Maliye ve daha güçlü bi TÜRKİYE İÇİN DEVAM diyoruz.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları” ifadelerine yer verdiler.

..

Bir Yorum

  1. KİMSE BİZİ YOK SAYAMAZ BİZ BU ÜLKENİN GELECEKTEKİ YÖNETİCİLERİYİZ!!!
    İİBF KADRO İSTİYOR

  2. sadece p 48 değil : maliye kpss p19, iktisat kpss p14, işletme kpss p24, kamu yönetimi kpss p29… bu puanlar boşunamı konuldu!!! bu puanlarda değerlendirmeye alınsın …