Haberler

Atalanta Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdı!

Güncelleme:

İtalyan ekibi Atalanta, deplasmanda Shakhtar Donetsk'i 3-0 yenerek ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli turnuvasında grup aşamasının son günü, 2 maçla başladı. Son karşılaşmalar öncesi C Grubu liderliğini garantileyen Manchester City, Dinamo Zagreb deplasmanından Jesus'un 34, 50, 54 ve Foden'ın 84. dakikadaki golleriyle 4-1 galip ayrıldı.

Atalanta, konuk olduğu Shakhtar Donetsk'i 3-0 yenerek tarihinde ilk defa mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselmeyi başardı. İtalyan ekibine turu getiren golleri, 66. dakikada Castagne, 80. dakikada Pasalic ve 90+4. dakikada Gosens attı.

SHAKHTAR DONETSK AVRUPA LİGİ'NE

Grubu 3. sırada bitiren Shakhtar Donetsk ise adını UEFA Avrupa Ligi son 32 turuna yazdırdı.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500

Yorumlar (10)

UNI BJK:

AMA BIZIM UEFA KUPAMIZ VAR LOO

19
7
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

bizim takımlar ise avrupadan birer birer elenir gelir. türkiye''de futbol sistemi yok. karambole oynuyorlar işte. bir de kaliteli genç ayaklara ihtiyaç var. tabi bunun içinde paraya. kulüpler borç batağında.

6
0
yanıtYanıtla
canıtın:

helal olsun adamlara, sahada mücadele ediyorlar ve karşılığını böyle alıyorlar. bizde , eskiye dönüyor ve acaba kaç atarlar diye hesap yapıyoruz

6
0
yanıtYanıtla
N.atar:

Türk takımları avrupada neden başarılı olamıyor bu çok üzücü . . . . 2020 milli takım sevindirse bizleri bari . . ayrıca ülkemize seneeeler öncede olsa seversin sevmesin bir türk takımı kupa almış gurur duy fenerbahçeliyim .

5
0
yanıtYanıtla
das:

Fb, gs, bjk yalakası ülkeden balon başarılarla gerçek arenada başarı beklemek mi:)))))) işte bu bizim ırktan

yanıt2
yanıt0
4yıldız ol konuş yoksa sus:

bizim uefa kupamız var yazan arkadaşımız yıllar öncede olsa var senin varmı nedir bu acı rakamlar ortada önce konuşmak için elde edilen başarılar bi yaklaşın bi geçin sonra konuşun üzülüyorum sizlere . . .

2
3
yanıtYanıtla
aaaa:

bu kafada adamlar varken türk futbolu tabiki gelişmez adamlar averaj takımı olmuş real 6 atıyor psg 5 37 maçta sadece iki kezz galibiyet almışlar gerisi sürekli malubiyet adam burada başarı diyor

yanıt0
yanıt0
Muslera:

At kadar olamadık

4
0
yanıtYanıtla
Atalatirsin bunlari:

Birde GS ye 5 atalantayaa

1
3
yanıtYanıtla
CACIK:

Elin oğlu top oynuyor, bizimkilerden bi cacık olmaz. . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title