Şirket sektörüne girdiğinden beri Bodrum ve İstanbul’da yaptıkları başarılı çalışmalarıyla adından çokça söz ettiren Ata Yapı Group, güvenilir ve yenilikçi olmayı ilke edinmiş, bu doğrultuda titizlikle kurduğu ekibiyle fark yaratarak, bölgesinde de kalıcı ve bilinir eserler bırakmayı hedeflemiştir.

Ata Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Banu Çakır, ekip arkadaşlarının gücüyle çıktıkları bu yolda daha hızlı ve güvenle yürümeyi hedeflediğini ifade ederek, bünyelerinde 2 Mimar, 1 Bilgisayar Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 1 İnşaat Teknikeri, 1 Harita Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi ,1 Jeoloji Mühendisi, 1 Avukat ve 1 İş Güvenliği Uzmanı ile birlikte sayısız projeye imza attıklarını ve hali hazırda devam eden 3 projelerinin de yapımına devam ettiğini söyledi.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET

Kendi bünyesindeki hukuk departmanı ile araştırmacı ve yenilikçi kimliğiyle, en ince detayları kaçırmayan Ata Yapı Group, Bodrum ve İstanbul Şubeleri’nde çağdaş yaşam alanlarının altına imza atmaya devam etmektedir.

Yapı sektöründe fark yaratan, kamunun ihtiyaçlarına değer veren, girişimci ve yenilikçi bir şirket olma vizyonuyla yoluna devam eden Ata Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, “inşaat sektörünü ve teknolojiyi takip eden, yasalarda meydana gelen değişiklerle kendini sürekli güncelleyen şirketimiz; aldığı toplumsal sorumluluğun, doğrudan kamu sağlığı ile alakalı olduğunun bilinciyle bölgesine özgün katkılar sağlayarak, çözüm öncelikli olma misyonuyla hizmet vermeyi sürdürüyor” dedi.

VİZYONUMUZ

Bölge halkının ihtiyacı ve taleplerini yüksek kalite standartları ile birleştirerek geleceğin projelerini üreten, profesyonel iş hayatında fark yaratan, toplu yaşam alanlarına değer katan bir şirket olmaktır.

MİSYONUMUZ

Türkiye’nin ihtiyaçları doğrultusunda kendini güncelleyen, yenilikçi, uygulamayı ve proje geliştirmeyi merkeze koyan, ekibi için özgür araştırma imkanını ve ortamını sağlayan, toplumsal sorumluluk bilinciyle kentsel dönüşüm sürecine özgün katkılar sağlayan çözüm öncelikli bir şirket olmaktır.

HİZMETLERİMİZ

-Öncelikle tüm sözleşmelerimiz alanında uzman hukukçular tarafından hazırlanmaktadır.

-Devamında proje ekibimizin hazırladığı özel proje analizleri ile Bakırköy İlçesinde ki taşınmazların kent, mahalle hatta sokak bazında konumlarını, bölge insanının sosyo kültürel ve ekonomik verileri, talepleri gibi birden fazla kriter göz önünde bulundurularak mimari alternatifler üretiyoruz.

-Kabul gören projemizle beraber ruhsat alım sürecini tamamlıyor ve belirlenen süre içerisinde inşaat tamamlayarak eksiksiz ve tam bir şekilde kat maliklerine teslim ediyoruz.

İLETİŞİM

Adres

Merkez: Zuhuratbaba Mahallesi Gençler Caddesi No:18/2 Bakırköy İstanbul

(Bakırköy Belediyesi Yanı)

Şube: BODRUM/ Eski Çeşme Mahallesi. Cafer Paşa Caddesi. No:10

Telefon : 0212 542 1 282 (ATA)

E-mail : info @atayapigroup.com

Malikleriyle sık sık bir araya gelen Ata Yapı Group ekibi, güncel gelişmeleri karşılıklı konuşarak taleplere cevap veriyor

Editör: Haber Merkezi