Yaşlılar Haftası ile ilgili bir mesaj yayımlayan Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar  “Toplumumuzun temel taşları evimizin direği yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını can-ı gönülden kutluyorum.” Dedi.

Ulupınar’ın açıklamasının devamı şöyle:

“Ömrünü bizlere, devletine, ülkesine hizmetle geçiren yaşlılarımız geçmişle gelecek arasındaki köprüdür. Yaşlı bireylerimiz adetlerimizi, geleneklerimizi, göreneklerimizi bir sonraki devire taşıyan dünümüzü unutmadan bugüne tutunmamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Onların hayatını kolaylaştırmak, daha onurlu ve kimseye muhtaçlık duymadan yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak asli görevlerimizden olmalıdır.

AK Parti olarak bizler de yaşlılarımızın saadeti ve refahı için sosyal politikaları yürütmeyi hedefledik ve bu bağlamda yaşlılar, çocuklar, yoksullar konusunda birçok düzenlemeyi hayata geçirdik.

Geleceğe güvenle bakabilmeyi yaşlılarımız sayesinde gerçekleştirebileceğimizi hiç unutmadan değer yargılarımız olan sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımıyla toplumumuzda bu bilincin kaybolmasına izin vermemeliyiz.

Herkes bir gün yaşlanacaktır. Yaşlılarımıza her zaman minnettar olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle onları bir gün, bir hafta değil her gün anarak, Yaşlılar Haftasının tüm yaşlılarımıza sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle saygılarımı sunuyorum.”