Aslandağ En Hızlı Büyüyen 100 Şirket Arasında

Aslandağ En Hızlı Büyüyen 100 Şirket Arasında
banner13
banner3

Aslandağ Ahşap, 2015-2017 yılları arasında yüzde 215 büyüme oranı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 77. şirketi oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi açıklandı. İnebolulu Aslandağ Grubu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başardı.

İnebolulu Aslandağ ailesinin sahibi olduğu şirketi temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Aslandağ, ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Öztürk Oran, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan'ın ellerinden aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) ev sahipliğinde düzenlenen programla açıklandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadelenin ilk ateşini yakmasının 100. yılı dolasıyla Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB'a bağlı 365 oda ve borsa ile TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

Ödül alan girişimciler ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantının bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Samsun Çarşamba Havalimanında anı fotoğrafı çektirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER