Galatasaray Galatasaray, Josef'i gündemine aldı!

Galatasaray, Josef'i gündemine aldı!

12.07.2019 - 23:53 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski Fenerbahçe'li Josef'i gündemine aldığı iddia edildi.

Galatasaray, Josefi gündemine aldı

Galatasaray için Brezilya basınından bomba bir iddia geldi.

Haberin Devamı

Brezilya'da yayım yapan Globo Esporte adlı internet sitesinin haberine göre Galatasaray, eski Fenerbahçe'li Josef'i gündemine aldı. Fernando'yu 4.5 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya satan Sarı Kırmızılı ekibin Josef için temaslara başladığı iddia edildi.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun kulüplere yabancı futbolcu sınırlaması getirmesi ise Josef'in takımdan ayrılma iddialarını güçlendirdi. 

En büyük engel bonservis

Arap kulübü Al Ahli'nin deneyimli ön libero için teklif beklediği iddia edilirken, bonservis bedelinin 11 milyon Euro olduğu belirtildi. Galatasaray'ın önündeki en büyük engel ise Josef için belirlenen bonservis olduğu ifade edildi.

Al Ahli'nin Brezilyalı futbolcudan kendisine kulüp bulmasını istediği öne sürülmüştü

Haberin Devamı

2015-2016 sezonunun başında Sao Paulo'dan 8 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Josef, Sarı Lacivertli forma altında çıktığı 136 maçta 16 gol, 6 asist kaydetmişti. Geçtiğimiz sezonun başında 12 milyon Euro'ya Al Ahli'nin yolunu tutan Josef, 16 maçta forma giyerken gol ya da asist üretemedi. Josef, geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü kaçırmıştı. (Fanatik)