Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda ay tutulması 16-01-2019

Tutulmayla birlikte toparlanıyor ve tamamlanıyoruz. 2016 Ağustos ayı ile başlayan seri; Projeler, arkadaşlıklar, yaratıcılık, sosyal guruplar ve amaçlar ile ilgili konulara ivme kazandırdı yeni kapılar açtı ve birçok konuyu da tamamladı. Serinin son tutulmasıyla on sekiz yıllık döngüyü kapatıyor ve dosyalayarak rafa kaldırıyoruz. Aslan burcunda olacak olan tutulma, ilişkiler adına iyi gelişmeleri gösterse de Mars- Satürn karesi soğutan, kontrollünü koyan ve Pluto, Merkür açısı ile baskıcı ve saldırı niteliğinde oluşan konuşmalara dikkat diyor. Gökyüzü ters köşe yaparak; Jüpiter, Venüs kavuşumu ile her ne kadar rahat ve akıcı enerji içerse de derinlerde gizlenerek kalmış bilgiler açığa çıkarıyor. Ay tutulmaları aynı zamanda güçlü dolunaylardır. Etkileri en az üç ay önceden başlar ve altı aya kadar yayılır. Ay tutulmalarının ayrıca en büyük özelliği, kesin sonlanmalar yaparak her şeyi netleştirip görünür hale getirmesidir. Aslan- Kova ekseninin son tutulması, birçok gizli kalmış konuları öğrenip, şaşıracağımız ve alacağımız kararlarla hayatımıza yeni yön vereceğimiz bir tutulma olacak. Evet, istesek de istemesek de bir şeyler bitiyor ve gidenler gidiyor. Bitişlerin mutlaka bir sebebinin olduğunu ve gidenlerin gitmesi gerektiğini bilerek vedalaşalım. Çünkü onların hayatımızda ki görevleri tamamlanmış öğretecekleri bitmiştir.

Gidiyorum; sana bir sürü anı bırakarak. Anmak mı? Anma başkaları duymasın…. Hatırlamak mı? Hatırlayabilirsin... Unutmak mı? Unutamazsın….
ÖZDEMİR ASAF

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE AY TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Çocuklarla olan projeleriniz ya da çocuklarınızın şartları, aşk hayatınız, yeteneklerinizi ilgilendiren projeler, spor aktiviteleriniz gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda olacak olan Ay tutulması ile şartlar son halini alıyor. Ayrıca; varsa, babanızın geliri ve turistik seyahatlerle ilgili konularda netlik kazanarak sonlanıyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, aile, temelleriniz, kökleriniz ve eşinizin statüsü ile ilgili konular, Aslan burcu Ay tutulması ile sonlanıyor. Varsa babanızın genel sağlığı ve kardeşinizin geliri ile ilgili konularda da tamamlayıcı etkisi olan Aslan burcu Ay tutulması, Akademik alan ve Uluslar arası konularda ummadığınız, derinlerde kalmış bilgileri açığa çıkarıyor. Varsa; eş akrabalarıyla ilgili konularda da yeni yapılanma süreci için yeni şartlar oluşuyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Sözleşmeler, eğitimle ilgili konular, kardeşlerinizin şartları ve paranızı harcadığınız yerler. Aslan burcu Ay tutulması ile netlik kazanıyor. Finansal konuda ortaya çıkacak olan bazı gerçekler sizi üzebilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili konular Aslan burcu Ay tutulması ile netleşiyor. Tamamlanma adına olacak gelişmeler, finansal konularda sonlanmalar getiriyor. Eş ve ortağınızla ilgili olabilecek bazı gizli kalmış konuların ortaya çıkması sizin üzerinizde soğutucu etki yaratabilir dikkat ediniz. Ve varsa, çocuklarınızın iş ve statüsü ile ilgili konularda da sonlanmalar geliyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Siz; kişisel her türlü gelişim ve şartlarınız. Motivasyonlarınız ve genel sağlığınız. Aslan burcunda olacak olan Ay tutulması ile netlik kazanıyor. İş koşullarınız ve çalışma sisteminizle ilgili konularda olabilecek zorlanmalara dikkat ediniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için akademik eğitim fırsatlarınızda netlik kazanıyor. Ve varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda da sonlanmalar ve tamamlanmalar olacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Yaklaşık iki yıldır yeni karalar aşamasındasınız. Kötü alışkanlıklar, kayıplar, hastaneler ve zorluklar; Aslan burcu Ay tutulmasıyla artık sonlanıyor ve siz dosyalarınızı toparlayıp kaldırıyorsunuz. Yükselen Başaklar, artık iyim diyin. Bakış açınızın değiştiği kalıplaşmış karalardan kurtuldunuz. Yeni bir döngüye kadar olabilecek şartlarınız netlik kazanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Planlarınız, projeleriniz, içinde bulunduğunuz organizasyonlarınız ve amaçlarınız toparlanıyor ve tamamlanıyor. Büyük sonlanmaya hazır olunuz. Bu arada bir arkadaşlığınızda bitiyor. Üzülmeyin. Hayatınızda ki, yeri ve sizle paylaşacakları bitti o kadar. Vedalar her zaman için üzücüdür ama yenilenmek adına da gereklidir. Aile, kökler, toprak ve yerleşimle ilgili konularda olabilecek gelişmeler sizi şaşırtıp üzebilir dikkatli olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: İş, statü, kariyer, hedefleriniz ve toplum önünde nasıl tanındığınız. Birisi ile ilgiliyseniz, Aslan burcu Ay tutulması ile sonlanıyor. Yakın çevrenizle ilgili konularda da ortaya çıkacak olan gerçekler sizi şaşırtabilir. Bu tutulma ile fikirleriniz daha derinlik kazanıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Uluslar arası konular, akademik alan, yabancılar, seyahatler ve Hukukla ilgili konularda olabilecek sonlanmalar ve tamamlanmalar sizi bekliyor, Aslan burcunda olacak olan Ay tutulmasıyla sizin hayat görünüz ve Vizyonunuz tamamlanıyor. Varsa; İkinci eş, anne babanızın sağlığı, torununuzun içinde bulunduğu şartlarla ile ilgili konularda sonlanmalarla birlikte tamamlanmalar yeni şartlarını belirliyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kredi, borç, alacak verecek, sigorta, mahkemelerden gelecek olan maddi gelir, miras ve eşin kazancı ile ilgili konular, Aslan burcu Ay tutulması ile tamamlanıyor ve sonlanıyor. Ameliyatlarla bir ilginiz varsa şartlarınız tutulma ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Eş, ortak, Partner ya da danışmanlık aldığınız kişilerin içinde bulunduğu şartlar sonlanıyor. Varsa davalarınızın sonuçlanma aşamasına geldiniz. Aslan burcunda olacak olan tutulma çocuklarınızın eğitim sürecinde de tamamlanmalar getiriyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük iş temponuz, çalışma ve iş ortamınız ve sağlık problemleriniz, Aslan burcunda olacak olan Ay tutulması ile sonlanıyor. Arkadaşlarınız hakkında öğrenecekleriniz sizi şaşırtacak.
Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR