Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ASKF ADAYINDAN TÖREN’E ZİYARET

ASKF ADAYINDAN TÖREN’E ZİYARET

 

Yeni sezon öncesinde yapılması planlanan Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri öncesinde adaylığını koyan Genel Sekreter Metin Kır, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i ziyaret etti.

2020-2021 sezonu öncesinde Ordu ASKF’nda taşlar yerinden oynayacak. Yeni sezon öncesinde yapılacak olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul öncesinde adaylar çalışmalarına başladı. ASFK Genel Sekreteri Metin Kır ve bir dönem başkanlık yapan Zafer Öztürk’ün aday olduğu seçimler öncesinde, Metin Kır’dan Altınordu Belediyesi’ne çıkarma geldi.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri ve Başkan adayı Metin Kır, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’i makamında ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine ilişkin projelerini anlattı. Eski hakem Metin Kır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ”Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören Beyi makamında ziyaret ederken yaklaşan ASKF’nu Genel Seçimi için adaylık sürecimizi ve gelecek yıllara dair Amatör Spor Kulüplerimize yapılacak yardımlar ve projelerimizi konuştuk. Geleceğe dair katkılarından ötürü Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öte yandan Eski Süper Lig Hakemi ve TRT Spor Yorumcusu Bünyamin Gezer’de, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri ve Başkan Adayı Metin Kır’a destek verdi. SPOR52



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı