Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Asker uğurlamasında Körfez karıştı

ASAYİŞ 19.07.2019 - 23:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2080+ kez okundu.
 

Asker uğurlamasında Körfez karıştı

Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde askere gidecek olan gençler için asker konvoyu yapan gençler ile diğer araç sürücüleri arasında yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı.

Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde askere gidecek olan gençler için asker konvoyu yapan gençler ile diğer araç sürücüleri arasında yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya döndü. Olay yerine çok hızlı gelen polis ekipleri olası büyük kavgayı önledi. Olay bu gece saat 22.30 sıralarında asker uğurlaması için oluşturulan uzun konvoylar cadde de trafiği aksatınca , konvoyda olmayan başka sürücü tepki gösterince , asker konvoyunda olan gençler aniden araçlarından inerek tepki gösteren sürücünün üzerine yürüyünce ortalık karıştı. Tesadüfen olay yerinden geçen polis ekipleri olaya müdahale ederek, karakoldan takviye güç istedi. Olay yerine polis ekipleri olası büyük kavgayı önleyerek tarafları ayırdı. Asker konvoyu daha sonra Ağadere Caddesinden devam etti.
Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde askere gidecek olan gençler için asker konvoyu yapan gençler ile diğer araç sürücüleri arasında yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı.

Körfez Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde askere gidecek olan gençler için asker konvoyu yapan gençler ile diğer araç sürücüleri arasında yol vermeme nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya döndü. Olay yerine çok hızlı gelen polis ekipleri olası büyük kavgayı önledi.

Olay bu gece saat 22.30 sıralarında asker uğurlaması için oluşturulan uzun konvoylar cadde de trafiği aksatınca , konvoyda olmayan başka sürücü tepki gösterince , asker konvoyunda olan gençler aniden araçlarından inerek tepki gösteren sürücünün üzerine yürüyünce ortalık karıştı. Tesadüfen olay yerinden geçen polis ekipleri olaya müdahale ederek, karakoldan takviye güç istedi. Olay yerine polis ekipleri olası büyük kavgayı önleyerek tarafları ayırdı. Asker konvoyu daha sonra Ağadere Caddesinden devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.