Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya: Aşk ateşinden yanıyorum - Magazin haberleri
        1

        Müzisyen Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha vermişti.

        2

        Sinan Akçıl, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Akçıl'ın soğuk havaya rağmen şortla gezmesi dikkatlerden kaçmadı.

        3

        Eski eşi Burcu Kıratlı ile yeniden barışan Sinan Akçıl, konuyla ilgili soruları yanıtladı. Akçıl, "Bildiğiniz gibi bu sıralar çok mutluyum. Adeta aşk ateşinden yanıyorum diyebilirim. Bu aşk ateşi de beni soğuktan koruyor, üşümeme engel oluyor." dedi.

        4

        Burcu Kıratlı ile yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı, "Tarih sürpriz olsun." ifadelerini kullandı.

        'İLK KEZ TEK EŞLİYİM'

        Sinan Akçıl geçtiğimiz aylarda konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani." demişti.

        5

        Burcu Kıratlı ile ilişkisine de değinen Akçıl, "Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir ‘oh be’ diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik.” şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ