Asıl bu krizi atlatmalıyız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Asıl bu krizi atlatmalıyız!
A
a

Manisaspor karşısında hezimete uğrayan Eskişehirspor’da maç sonu büyük bir kriz yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir
Teknik Direktör Alpay Özalan istifaya davet edildi, zirvedeki yerimiz bir anda geriledi. Camia olarak bu krizi atlatamazsak Süper Lig sadece hayallerde kalacak.

Taraftar öfkelendi
Maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşasa da TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor sportif anlamda büyük kriz yaşadı. Şanlıurfa beraberliğinin ardından özellikle sosyal medyada Alpay Özalan’ın referandum için video çekmesi taraftarı oldukça öfkelendirmişti.

Bardak taştı
Bu zamana kadar genç teknik adamın yaptığı hatalara göz yuman Eskişehirspor taraftarları Manisaspor karşısında artık tepkisini gösterdi. Hatalı kadro tercihi, birçok oyuncuyu yabancı olduğu mevkilerde denemesi ve küme düşmeme mücadelesi veren Ege temsilcisinden 5 gol yenmesinin ardından taraftar Alpay Özalan’ı istifaya davet etti. 

Acilen karar verilmeli
Eskişehirspor’da artık acilen radikal kararlar alınması gerekiyor. Taraftarın güveninin yitiren Alpay Özalan’ın göreve devam edip etmeyeceği konusu netleşmesi gerekiyor. Ayrıca yönetim kurulunun bir an önce bu krizi atlatmanın yolunu bulup bunu hayata geçirmesi lazım. Bu güven bunalımının ortasında başarıya ulaşmak imkansız hale gelir.

Camia kenetlenmeli
Semih ve Hakan krizini atlatan Eskişehirspor şimdi ise daha büyük bir krizle karşı karşıya. Ancak Siyah Kırmızılı ekip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyorsa tüm camia kenetlenmesi gerekiyor. Kalan 13 haftada daha büyük krizlere izin vermeyerek el birliği ile takımı şampiyonluğa taşımak tüm şehrin en önemli görevi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi