Ramazan Bayramına yetiştirilmeye tamamlanan Tonami Köprülü Kavşak düzenleme çalışmaları kapsamında yan yolların asfaltlanmasına başlandı. 
Yalova'da şehiriçi trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan Tonami Köprülü Kavşağı yan yol düzenleme çalışmaları hızla sürüyor. Geçtiğimiz gün YAFA İnşaat tarafından yapılan açıklamada çalışmaların Ramazan Bayramına kadar tamamlanacağı dile getirilmişti. Kavşaktaki çalışmaların belirtilen tarihe yetiştirilmesi için firma ekipleri neredeyse gece gündüz durmaksızın çalışıyorlar. Bu kapsamda Yalova'dan Kocaeli istikametine bağlantı yapan yan yol ile Kocaeli'den Yalova şehir içine bağlantıyı sağlayan yan yol ve Yalova'dan Şehit Ömer Faydalı Caddesine doğru giden yolda asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Bundan sonraki adımda ise köprülü kavşağın altı ile Köprülü Kavşağın bozulan zemininde asfaltlama çalışması yapılacak. 
Bu çalışmaların bitirilmesi ile birlikte top Yalova Belediyesi'ne geçecek. Yalova Belediyesi de çalımsı bitkiler ve çiçek türleriyle Tonami Köprülü Kavşağında çevre düzenlemesi gerçekleştirecek. Yeşillendirme çalışmaları kapsamında Köprülü Kavşağın ayakları da bitki benzeri yeşil bir malzeme ile kaplanarak kamufle edilecek. Çevre düzenlemesinde ağaç kullanılmayacak. 
Editör: TE Bilişim