Haberler

Hatay Asayiş Şube Müdürü İntihar Etti

Güncelleme:

Hatay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, Emniyet Müdürlüğündeki makamında beylik tabancasıyla intihar etti.

Hatay'da makamında intihar girişiminde bulunan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olay, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nde bugün öğleden sonra meydana geldi. 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Ateş, iddiaya göre Emniyet Müdürlüğü içinde tabancasıyla intihar girişiminde bulundu.

Ağır yaralanan Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, polis memurları tarafından Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Hatay Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mustafa Ateş, ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ateş'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

Nnnn:

kesildi ilisigi dünyadan Hani memurlara zulmunden eder kesin ilisigi derlerdi ya Al Sana ilişik kesme Muhahahaa

13
61
yanıtYanıtla
oz:

NNN tanımdan etmeden boş konuşma. Mustafa müdürüm komiser yardımcılığında beri memurlarla abi -kardeş ilişkisi olan , kimseyi kırmayan, olaya ilk önce kendisi müdahale eden baba gibi bir adamdı. şimdilerde böylesi zor bulunur. . Allah rahmet eylesin. .

yanıt4
yanıt0
bozkurt:

temiz iş adam ne yapsın bu dünya kadar şerefsiz bir yer varmı

47
12
yanıtYanıtla
TOSUN PAŞA:

suriyelilerin en çok yaşadığı şehir hatay. . . ne yapsın adam. . suriyelilerin asayişsizlik ve kavgalarına daha fazla dayanamamış. . vücudu kaldırmamış bu kadar ağır stresi

48
9
yanıtYanıtla
uğur:

ALLAH rahmet eylesin

35
5
yanıtYanıtla
Gökhan:

Allah affetsin keşke yapmasaydı.

36
3
yanıtYanıtla
Recep Başpınar:

Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun iyi Bir insandı

19
9
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Mekani cennet olamaz, cünkü intihar etti. Islam dininde allahin verdigi cani Allah alir.

yanıt4
yanıt5
değmez:

keske yapmasaydın intihar kurtuluş mu?

19
3
yanıtYanıtla
Mardinli:

Polis teşkilatı piskolojik olrak çökme noktasına geldi herkes sinirli

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title