ASANSÖR FİRMALARI BİLGİLENDİRİLDİ

ASANSÖR FİRMALARI BİLGİLENDİRİLDİ

"Asansör Yönetmelik ve Tebliğ Bilgilendirme? toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Encümen Salonu´nda Bandırmada bulunan asansör firmalarına ve asansörle ilgili tüm taraflara yönelik "Asansör Yönetmelik ve Tebliğ Bilgilendirme? toplantısı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza: ?Belediyemizin yetkilendirdiği firmamız ile birlikte Bandırmadaki tüm asansörleri kontrolden geçiriyoruz. Can ve mal güvenliği açısından yüksek risk taşıyan asansörleri kırmızı etiketliyoruz. Bugün burada Bandırmada asansör bakımı gerçekleştiren firmalar ile birlikte toplantı gerçekleştirdik. Firmalarımızı bilinçlendirerek mevzuatın uygulanmasını sağlamaya yönelik bilgiler verdik. Bandırmamızda yüksek güvenlikli asansörlerin hizmet verebilmesi koşullarını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda vatandaşlarımıza ve apartman yöneticilerine büyük görev düşmektedir? dedi.

Bandırma Asansör



Kemalettin Sıdar
23.09.2017 08:26:22
Kırmızı etiket furyası ile milleti soyduruyorsunuz. Bunların dini imanı para, mercedes fiyatına asansör tamir ediliyor. garanti yok... elleri üzerinde kalıyor. Ha birde madem yapılan iş çok önemli CHP nin asansör niye çalışmıyor.CHP ye gelenler sportmen mi?

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli