As: Tanyeri'nin açıklamasını doğru bulmuyorum

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As, yaptığı açıklamada, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanye

Çerkezköy 19.01.2017 19:51:00 0
 As: Tanyeri

DOĞRU BİR SÖYLEM DEĞİL

 

Mustafa As, “Geçtiğimiz günlerde bir yerel gazeteye açıklama yapan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, ‘Zam taleplerimiz boşa çıktı’ demiş.Bu dernek başkanımızın bu şekildeki açıklamasını doğru bulmuyorum.Nedeni ise şu anda daha devam eden sözleşmeler var.Bu konuda herhangi bir fiyat belirlenmiş durumda da değil.Bu nedenle açıklaması doğru değil.”dedi.

 

2017 SERVİS ÜCRETLERİNİN BELİRLENMESİ İÇİN UKOME’YE FİYAT LİSTELERİ VERİLDİ

 

Servis taşımacılığı yapan personel araçlarının servis fiyat tarifesi yaptıklarını söyleyen Mustafa As, ‘’Personel taşımacılığı yapan servislerin ücretleri konusunda UKOME ile çalışmalar başlattık. Yakında UKOME bu fiyat tarifesini netleştirecek ve netleştirdiğinde de açıklayacağız. Ayrıca İlçemizde iki servisiler derneği bulunuyor. Bu iki derneğin de tek çatı altında birleşmesi lazım ve bunları birleştirmek için oda nezdinde gerekeni yapacağız.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10