As Akyazıspora Belediyeden Maddi Manevi Destek Sözü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezonda süper amatör ligde yer alan tek temsilcimiz olan As Akyazı  yönetimi, Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Spor ve Gençlik ilçe Müdürü Adem Altunla bir araya gelerek 2019-2020 sezonu için bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda Akyazı da ki Spor faliyetlerini kapsayacak geniş bir değerlendirme yapıldı.
Belediye Başkanı Bilal Soykan ,ellerindeki tüm imkanları zorlayarak,sivil toplum örgütleri ve tüm Akyazı ile birlikte sporun her zaman destekçisi olacağını belirti.Bu desteğin mali boyutu olduğu gibi nihayi amacın sporun yaygınlaşması ve kendi ayakları üzerinde gelişmesi olduğu ifade edilen toplantıdan en kısa sürede yenilenen yönetimle As Akyazısporun un yoluna devam edeceği ve diğer tüm amatör takımlarımız için de öncü ve kapsayıcı görev yapacağı karara bağlandı.
Yeni yönetim kurulu ile ilgili bir ön şartın olmadığı görev almak isteyen Akyazılı sporseverlere açık olduğu ifade edildi.
Belediye Başkanımızın önerisi ile Fevzi Bora başkanın da yeni yönetimde yer alacağı kesinleşmiş oldu.
ADEM ALTUN müdürümüzün de yeni yönetim oluşturulmasında ve tüm amatör takımların ihtiyaçları konusunda aktif görev alacağı ve en çok yorulan kişi olacağı konusunda hem fikir olunan toplantı hatıra fotoğrafı ile sonlandırıldı.

 

As Akyazıspora Belediyeden Maddi Manevi Destek Sözü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir